Är Rainmeter säker?, låt oss hitta svaret på denna mest förvirrande fråga, Allt du behöver veta om Rainmeter

är regnmätarsäker

Källa – Tech Raver

Innan vi diskuterar om regnmätaren är säker, låt oss ta en rundtur för att veta några grundläggande saker om regnmätare.

Vad är Rainmeter?

Rainmeter är ett program som har förmågan att upptäcka systemet i Windows på skrivbordet. Dess karakteristiska funktioner inkluderar visning av datorns minnesanvändning, CPU, visning av nätverksväder, spellistor, tillgänglig diskkapacitet, bilder och mycket mer.Huvudfunktioner i Rainmeter

 • Rainmeter-applikationen har också många valfria skal
 • Regnmätare banar väg för vår kreativitet och nya idéer genom att ge oss en plattform för att arbeta med ett komplett paket TOOLKIT.
 • Rainmeter har förmågan att spåra dina aktiviteter och kommer att hålla ett fullständigt register över dina anteckningar i ett snyggt och snyggt arrangemang.
 • Efter installationen av Rainmeter i ditt system kommer den inte bara att registrera dina anteckningar, den kommer också att köra dina favoritapplikationer och kan styra alla mediaspelare i ETT gränssnitt.
 • Det ger ett FUTURISTISKT utseende för datorn
 • Det förbättrar utseendet på datorns teman.

är regnmätarsäker

Källa – Ladda ner Crew

Viktig information om RAINMETER

Rainmeter är programvara med öppen källkod. Den distribueras under GNU GPL v2 licensvillkor. En av de stora nackdelarna med Rainmeter är att den inte stöds av OS som MAC och LINUX.

Låt oss nu gå vidare till den viktiga frågan, Är Rainmeter säker?

Här har jag försökt svara på den mest sökta frågan, Är Rainmeter säker?.och Är Rainmeter Safe hur fungerar man då?

Av säkerhetsskäl har Rainmeter testats med mer än femtio antivirusprogram och som ett positivt resultat upptäcktes inte ens ett virus av någon av antivirusprogrammen.

Ändå tänker du på samma fråga: Är Rainmeter säker? , du måste prova det en gång, inget annat bättre alternativ.

Om du har en idé att prova det, följ stegen nedan.

 • Var säker på webbplatsen där du laddar ner Rainmeter-applikationen. Det måste vara en pålitlig webbplats.
 • Tänk på att batterianvändningen bara påverkas om antalet skal som laddas ner från Rainmeter är fler.
 • Sällan har du en chans att få någon form av falsk varning, som talar om att din dator har blivit hackad eller att din dator är påverkad av virus eftersom de kan störa Rainmeter-tilläggen.
 • Om du alltid vill vara på den säkrare sidan, kontrollera och gör dina systemuppdateringar regelbundet. Detta kan rädda din dator från ett dussintal problem
 • Framför allt detta, om din dator har den senaste versionen av Windows 10 OS, kommer prestandan för Rainmeter inte att påverkas av någon form av hot.

Väntan är över nu! Euphoria Säsong 2 News är ute för att låta oss veta om dess releasedatum, skådespelare, trailers, handling

Om du vill ladda ner Rainmeter till ditt system, besök detta hemsida . Det är den officiella sidan för Rainmeter.

är regnmätarsäker

Källa – Youtube

Att veta mer om är Rainmeter säker, detta artikel kommer att vara användbar för dig.

Datorns prestanda efter installationen av Rainmeter

Tillsammans med den berömda frågan är Rainmeter säker? , folk tvivlar också på om deras dators prestanda påverkas efter installationen av Rainmeter.

Tekniskt sett är svaret på ovannämnda fråga ett stort nej eftersom vi redan vet att Rainmeter är en öppen källkodsprogramvara som också är lätt, och därmed inte kommer att påverka datorns prestanda.

Var inte rädd för frågan, är regnmätaren säker?. Liksom många andra saker i den konstgjorda teknikvärlden har Rainmeter-programvaran också några undantag. De är följande:

Problemen uppstår när du inte använder rätt skal för din Rainmeter-programvara.

Som, om man använder någon form av animerad hud och inte optimerar den ordentligt, kommer denna åtgärd att ha en allvarlig inverkan på datorns centrala bearbetningsenhet. Och vet också att skal med högre uppdateringsfrekvens i Rainmeter-programvaran kommer att göra sitt bästa för att förbruka mer av systemresurserna.

Försök att behålla ett färre antal skal i Rainmeter, eftersom fler antal skal i Rainmeter kan tömma resurserna i ditt system som vatten. Kontrollera därför regelbundet och försök att behålla färre nummerskal i Rainmeter.

Det finns även Rainmeter-skins med HD-grafik. Denna typ av Rainmeter-skinn kommer också att förbruka mer av systemresurserna, men experter säger att detta inte kommer att påverka prestandan hos en modern dator.

är regnmätarsäker

Källa – Display Fusion

Men det finns några skal från Rainmeter som inte bara förbrukar mycket av systemresurserna utan också kommer att ha stor inverkan på datorns prestanda. Se därför till att noggrant kontrollera skinnen på Rainmeter innan du använder dem.

Nu tror jag att du skulle ha fått svaret på frågan, Är Rainmeter säker?.

Och det finns en lösning för att övervinna alla dessa problem. Om ditt system har en uppdaterad version av det senaste operativsystemet kan du enkelt åsidosätta alla ovan nämnda problem och ditt system kommer att se så futuristiskt ut och Rainmeter kommer att fungera som en fantastisk plattform för dig att arbeta och utforska.

Vanliga frågor 'Är Rainmeter säker'?

1. Använder Rainmeter mycket RAM?

Rainmeter kommer att använda cirka 35 MB RAM och cirka 5 % av din CPU, på grund av all HD-grafik och animationer. De flesta regnmätarteman använder MYCKET mindre än så, och även det skulle göra det använda sig av mindre om du stängde av animationerna.

2. Är Rainmeter säkert för huden?

De är helt säkra eftersom de är tillgängliga på betrodda webbplatser för nedladdning endast efter fullständig verifiering. Men om ditt systems konfiguration är låg kan du få problem med att köra dem. På den tiden är det frågan om att ditt system inte sitter i huden.

3. Saktar Rainmeter ner din dator?

Det är totalt diskret och saktar aldrig ner systemet, även med en hel del animering från mätarna. Rainmeter-skins finns på Rainmeter.net, utvecklarsidan där det kompilerade programmet och källkoden kan hittas, på DeviantArt och Customize.org.

4. Är Rainmeter ett skadligt program?

Viktigt: Vissa skadlig programvara kamouflerar sig som regnmätare .exe, särskilt när den finns i mappen C:Windows eller C:WindowsSystem32. Därför bör du kontrollera regnmätare .exe-processen på din dator för att se om det är ett hot. Vi rekommenderar Security Task Manager för att verifiera din dators säkerhet.

5. Är Rainmeter tung på CPU?

Som nämnts ovan i artikeln använder Rainmeter bara 2% till 4% av din CPU , alltså Regnmätare är väldigt lätt. Om du har installerat Regnmätare men det känns tung att använda på din bärbara dator och dator, kommer det troligen från för många skal som du laddat ner. Försök därför att minska antalet skal som du har laddat.