ÄR NETFLIX INSTÄLLT GYPSY SEASON 2? VAD ÄR ZIGANARE? ÄR DET VÄRT ATT SE GYPSY? BEKRÄFTAD?

Om du gillar att se någon form av psykologisk thrillerserie eller TV-program så kan du välja Zigenare . Gypsy är en amerikansk psykologisk thrillerwebbserie som sänds på Netflix den 30 juni 2017.

Den är skapad av Lisa Rubin. I grund och botten handlar historien om en psykolog som i hemlighet blandar sig i sina patienters privata liv.

Och bli intim med en av hennes tålmodiga ex-flickvänner. Hennes dubbla relation påverkar hennes båda relationer och hennes liv blir för komplicerat.Tills nu har det bara en säsong och alla undrar när Gypsy säsong 2 kommer ut.

Så här har jag gjort lite research för att veta när Gypsy säsong 2 kommer att släppas. Så ni kan lita på min forskning för att få svaret angående Gypsy säsong 2. Här kommer ni också att få veta några viktiga aspekter av serien.

HISTORIA I EN GLACE:

Gypsy säsong 2

Berättelsen kretsar kring livet för en psykolog som heter Jean, som är rik, lyckligt gift och har ett barn. Jean med sin man Michael i en lägenhet i York. De båda man och hustru var mycket upptagna i sina liv och karriärer.

När berättelsen fortsätter visar det att trots att hon har allt man önskar sig, blir Jean uttråkad av sitt perfekta liv och hon försöker göra lite spänning.

När Jean blir uttråkad av sitt perfekta liv, börjar hon intressera sig för sin patients liv. Sedan träffar hon Sidney, som är ex-flickvän till hennes patient Sam.

Efter detta påverkar hennes förhållande med Sidney hennes äktenskap med Michael. När historien fortsätter, blir Jean besatt av Sidney och hennes förhållande med Sidney påverkar hennes äktenskapsliv med Michael mycket.

Nu när hennes relation med Michael blir påverkad, befinner sig Jean ensam i sitt eget hus. Samtidigt ökar hennes intresse för Sidney mer och mer dag för dag. Men historien fortsätter och Jean och Sidneys förhållande fortsätter också och när de kommer närmare varandra tappar Sidney tron ​​på Jean, som höll sitt gifta liv hemligt.

Nu som visar framsteg blir Jeans dubbla liv för mycket komplicerat och hotar att förfalla hennes relation med Michael, Sidney såväl som hennes patienter.

KASTA:

 • Naomi Watts som Jean Holloway, Ph.D., en klinisk psykolog i New York City.
 • Billy Crudup är Michael Holloway, Jeans man och partner på Cooper. Woolf och Stein.
 • Sophie Cookson är Sidney Pierce, Sams ex-flickvän, och längtar efter Jean.
 • Karl Glusman som Sam Duff, patient till Jean och Sidneys ex-pojkvän.
 • Poorna Jagannathan som Larin Inamdar, frånskild terapeut och Jeans bästa vän och kollega.
 • Brook Bloom som Rebecca Rogers. Claries främmande dotter.
 • Lucy Boynton är Allison Adams, Jeans patient och en före detta collegestudent som är beroende av droger.
 • Melain Liburd som Alexis Wright Michael personlig assistent (PA).
 • Brenda Vaccaro som Claire Rogers, patient av Jeans.
 • Kimberly Quinn som Holly Faitelson.
 • Edward Akrout som Zal.
 • Blythe Dinner är Nancy Jeans mamma.
 • Frank Deal som Gary Levine.
 • Shiloh Fernandez som Tom.
 • Evan Hoty Thompson som Frances.
 • Maren Heary som Dolly Holloway.
 • Vardaan Arora som Raj.
 • Erin Neufer som Emily.
 • Kerry Condon som Melissa Saugraves.

ÄR DET VÄRT ATT SE?

Gypsy säsong 2

Efter att ha sett tycker jag personligen att historien var för svag. Dessutom är showen sviken av dess oinspirerade skrivande, dåliga dialog och bristen på charm som Jean uppvisar.

Enligt min mening är showen inte så intressant, eftersom den har en väldigt svag historia och med sina svaga psykologiska inslag lyckas den inte imponera.

Så jag kommer att säga att det har en mycket enkel historia. Så enligt mig är det inte värt att titta på det, det är bara slöseri med tid.

BETYG:

Det råder ingen tvekan om att Netflix har varit extremt hård i sin uppfattning om Gypsy. Enligt recensionsaggregatets sida fick Rotten Tomatoes Gypsy bara 38 % efter 40 recensioner, vilket är mycket dåligt.

Gypsy lyckas inte heller imponera på IMDb. Enligt källorna betygsätter IMDb Gypsy endast 6,9/10, baserat på över 11 500 väljare.

Wu Assassins säsong 2 bekräftad? Är runt hörnet, rollbesättning, handling, releasedatum, uppdateringar

ÄR GYPSY SÄSONG 2 INSTÄLLD ELLER FÖRNYAD?


Gypsy säsong 2Enligt källorna gick Gypsy säsong 1 på Netflix den 30 juni 2017 och fick mycket dåliga recensioner från kritiker. Tidigare lästes Netflix för att sända Gypsy säsong 2 eftersom det redan förde samtal med producenter om en Gypsy säsong 2.

Enligt den författaren hade programmet redan börjat skriva historien om Gypsy säsong 2, men vid den fjärde svaga efter slutet av Gypsy-säsongen meddelade 1 Netflix sitt beslut att avbryta Gypsy säsong 2.

Nu har det gått mer än två år av Gypsy säsong 1 och det finns inga nyheter om Gypsy säsong 2. Enligt källorna måste nu Netflix ställa in Gypsy säsong 2 och det verkar osannolikt att Netflix kommer att ändra sitt beslut.

Således kan vi säga att Gypsy har slutat efter sin första säsong, och det finns bara hopp om att returnera den om något annat nätverk tar upp den eller om Netflix ändrar sig på något sätt.

VAR SE GYPSY TRAILER OCH DESS SÄSONG 1?

Gypsy säsong 2

Från och med nu finns det ingen Gypsy säsong 2. Men om ni är intresserade av historien om Gypsy och vill se dess första säsong och dess trailer så kan du se den på Netflix och du kommer att njuta av den eftersom den inte är så illa .

SLUTORD:

När vi nu kommer till slutet av artikeln måste jag säga att Gypsy-säsongen inte var så bra men kan ses en gång. Historien är ganska tråkig och har också väldigt dåliga dialoger. Så kommer aldrig att rekommendera att se den, för enligt mig är det totalt slöseri med tid.

Men om du gillar att se vilken thriller som helst så kan du se den en gång.

Jag gillar inte någon thrillerserie eller film så jag gillade det inte, men alla som älskar att titta på thrillershower kan gå för den här showen.

Så i slutet av artikeln vill jag berätta att showen Gypsy har avslutats endast efter sin första säsong och det kommer inte att finnas någon annan säsong av Gypsy, eftersom Netflix officiellt har meddelat att det ställer in showen Gypsy.

Men programmet kan återvända om något annat nätverk tar upp det eller hur som helst Netflix ändrar sig.

Chivalry of a Failed Knight Säsong 2: SPÄNNANDE NYHETER!!! | Utgivningsdatum | Karaktärer | Handling | Berättelse | SENASTE UPPDATERINGARNA!!!

VANLIGA FRÅGOR:

1.Är Netflix inställd Gypsy season2?

Ja, Netflix har ställt in Gypsy säsong 2.

2. Var är Gypsy filmad på Netflix?

New York City.

3. Hur gammal är Nomi Watts?

52 år (28 september 1968).