Är Frozen 2 digitalt tillgängligt och på DVD-format? Klicka för att veta mer om releasedatum och andra detaljer!

Frozen II, utspelar sig i en animerad värld av två prinsessor som ska rädda världen från det onda. Det är en amerikansk 3D-animerad musikalisk fantasyfilm, under Walt Disney Animation Studios Production. Frozen II är den 58:e animerade filmen, under studions produktion. Denna fantastiska film är en uppföljare till 2013 års film: Frozen, och den markerar återkomsten av de berömda regissörerna Chris Buck och Jennifer Lee.

Frozen II:s världspremiär ägde rum den 7 november 2019. Den här filmen är den högsta världsomspännande öppningen någonsin för en animerad film. Det är också den tredje mest inkomstbringande filmen 2019. Den har till och med vunnit två Annie Awards för enastående prestation för röstskådespeleri i en animerad filmproduktion.Frozen II: DVD Releasedatum

Med biopremiär den 7 november 2019 älskade fansen den här filmen. Men tillverkarna väljer nu den digitala versionen. Den 11 februari 2020 beslutade Walt Disney Studios Home Entertainment att digitalisera denna film på digital HD och 4K-plattform. Så småningom hittade Frozen II sin väg till Ultra HD Blu-ray, Blu-ray och DVD-plattform den 25 februari 2020.

Till en början beslutade tillverkarna att lansera Frozen II på Disney+-plattformen den 26 juni 2020. Men den 13 mars 2020 deklarerade Disney en tidig släppning (med tre månader) av filmen på Disney+ på grund av Covid-19-pandemin. Den var tillgänglig på Disney+ den 15 mars i United Staes, medan den var tillgänglig i Kanada, Australien och Nederländerna den 17 mars.

Även i Storbritannien förlängde markörerna släppet med två veckor, det vill säga 3 juli 2020. Men i Indien, med släppet av Disney+Hotstar den 3 april 2020, är ​​uppföljaren tillgänglig på olika språk.

Frozen: Storyline

Berättelsen spårar resan av en prinsessa Anna som slår sig ihop med Kristoff, en bergsbestigare och hans renar för att söka efter den äldre prinsessan. Den här prinsessan är ingen än snödrottningen Elsa. De söker Elsa, eftersom hon är den enda som kan rädda deras rike från den eviga vintern.

Men efter en rad händelser, inklusive deras möte med mystiska troll, en snögubbe och utmanande situationer, lyckas de hitta Elsa.

Frozen II: Handling

Filmen börjar med en tillbakablick. Kung Agnarr av Arendelle berättar en historia för sina döttrar. Han nämner sin fars fördrag med grannstammen Northuldra om att bygga en damm i deras hemort, den förtrollade skogen. Men tyvärr inträffar strider som resulterar i Elsas farfars död. Denna strid gör de elementära andarna i skogens jord, vatten, luft och eld förarga och fångar alla i dimfällans vägg. Lyckligtvis räddar en okänd frälsare Agnarr.

Berättelsen kommer sedan tillbaka till den nuvarande situationen, där Elsa släpper lös sina verkliga krafter och blir drottningen. Men hon är förvirrad och känner sig upprörd när hon hör en mystisk röst ropa hennes namn. Hon bestämmer sig för att ta reda på mysteriet som kretsar kring denna röst, tillsammans med Elsa, Anna. Kristoff och Olaf, de börjar sin resa till Den förtrollade skogen. Denna resa visar sig vara en upptäckt av Elsas magi ursprung.

Frozen II: Cast

Huvudrollerna för denna uppföljare är-

Frozen II: Officiell trailer

Den officiella trailern för den här uppföljaren var tillgänglig den 11 juni 2019. Efter att ha fått en stor uppskattning från publiken till biopremiären är den här uppföljaren nu möjlig på digitala medier. Kolla in trailern för en snabb sammanfattning och börja sedan suga på uppföljaren.

Nu i denna nuvarande pandemisituation, är det inte det mest lämpliga alternativet. Så fans, nu kan ni bli sugna på din favoritanimerade film i hemmets komfortzon.

För fler uppdateringar, håll utkik och tills dess var säkra vänner.

Om du tycker att mitt innehåll är roligt, vänligen se mina andra artiklar. Starfield .