Är du redo att faktiskt transporteras in i den magiska världen? Vet allt om Fantastic Beasts 3! J. K. Rowling förbereder sig för att avskeda den?

J.K. Rowling producerade slutligen hennes manusförfattare via Harry Potter-drömda franchiseföretaget Fantastic Beasts. Awesome Beasts-filmsamlingen är faktiskt en nyskapare till Harry Potter-filmsamlingen. Den första filmen Fantastic Beast And Where to Find Them hade faktiskt släppts 2016, medan den första delen två av filmsamlingen Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald faktiskt hade släppts 2018. Supporters of Harry Potter kan inte tyckas vara att klara av sitt nöje för en 3:e film. Tja, våra experter är faktiskt listade här för att informera dig om att den tredje betalningen av filmsamlingen förbereder sig för att avslutas. Nedan listas allt du behöver för att förstå om den här kommande filmen.

https://www.youtube.com/watch?v=7eKt_QCfxRU.

En huvudresurs där våra experter får all form av information om Harry Potter-franchiseverksamheten och även dess egen innovatör är faktiskt WizardingWorld.com. Det hade faktiskt avslöjat att inspelningen faktiskt var inställd för att starta våren 2020. Supportrar blev faktiskt chockade när de lyssnade på att artikelförfattaren för filmen faktiskt är Steve Kloves, det var faktiskt Potters filmskribent. I det första paret av innovatörsfilmer, hade han faktiskt fungerat som tillverkare, men han får etiketten om medförfattare i denna kommande film helt enkelt.Utgivningsdatum:

Vårt företag har information om att den tredje filmen faktiskt med största sannolikhet kommer att släppas den 12 november 2021! Eftersom det har en långvarig möjlighet, hävdade Dan Fogler att filmen faktiskt tyvärr var försenad. Det påstås faktiskt att den definitivt kommer att vara större än det första paret av filmer som är integrerade!

Kasta:

Eddie Redmayne som Newt Scamander

Johnny Depp som Grindelwald

Jacob Kowalski som Dan Folger

Era Miller som Credence Barebone

Jude Law som Dumbledore

Katherine Waterstone som Tina

Källa som kommer från WizardingWorld.com hävdade att Jessica Williams personlighet, som faktiskt är en Ilvermorny-lärare, kunde ha ett starkt och även viktigt jobb inom denna tredje film. Detta avslöjades faktiskt 2013.

Det fanns faktiskt ett videoklipp som faktiskt förväntades släppas 2020, nu är det faktiskt försenat att släppas 2021 Vårt företag kan lätt hitta de olika andra många av stjärnorna som faktiskt är en del av filmen vid den tidpunkten.

Komplott:

CinemaBlend

Nåväl, inget huvudsakligt uttalande för filmens historia har faktiskt släppts, men ändå kan våra experter, supportrarna, lätt föreställa sig vad som definitivt kommer att bli berättelsen. Vårt företag kan lätt förutse att Dumbledore faktiskt kanske med största sannolikhet kommer att försöka förstöra den blodpakt han har tillsammans med Grindelwald. Vårt företag kan också komma att hitta Jacob som gör en ansträngning för att undvika att Quennie kommer från hennes felaktiga val, och också säkert, våra experter kan lätt hitta Credence och även exakt hur han kommer definitivt att göra en ansträngning för att bli behövd till sina kanter, genom varje person.

.

JK Rowling hade faktiskt tidigare hävdat att filmerna säkert skulle innehålla de senaste 19 åren av Wizarding World. Detta avslöjar att den sista spelfilmen definitivt kommer att ta vårt team ungefär 1945, året då Grindelwald kastade sig till Dumbeldore och även fick Elder Wand från honom. Den nittonåriga tidsramen besitter dessutom Voldemorts förlossning och även utvecklingen av hans preliminära horcruxer.

När det gäller färdigställandet av filmen har våra experter ett par svar. Antingen kommer det definitivt att vara faktiskt flexibelt som den första delen två av franchiseverksamheten, eller till och med kan det enkelt ge det ultimata amativa resultatet till triumviratet. Vårt företag kan inte förvänta sig filmen och också hitta vad de faktiskt har tänkt om vårt team.