Är det fel att försöka välja flickor i en fängelsehåla? Den japanska animen är faktiskt redo för en ny period 3! Klicka på för att kolla in debuttiden, historien såväl som historien om period 3!

Denna japanska uppsättning kallas faktiskt också för Danmachi. Det är faktiskt ett slags datoranimationsuppsättning baserad på en lättvikts unik. Berättelsen är faktiskt komponerad genom Fujino Omori samt betonas genom Suzuhito Yasuda. Och även släppt genom SB fantasifulla. Den första perioden lanserades 2015 den 4 april. Och även den 2:a perioden ut 2019 den 13 juli. Detta är faktiskt en njutbar och riktigt spännande uppsättning man kan få beroende av att komma från den riktigt första serien.

Tredje periodens debuttid.

Den formella nyheten om period 3 skapades faktiskt tidigare och lanseringstiden som erhölls i slutändan och serien kommer att lanseras i juli, men tiden och lanseringen har faktiskt skjutits upp just nu på grund av coronavirus-pandemier. Just nu tyder den planerade lanseringstiden efter 3 månader i oktober, men den exakta tiden har faktiskt inte fastställts. Period 3 är faktiskt på väg att bli faktiskt extra fylld med energier och aktiviteter. Avfyringen av uppsättningen pågår faktiskt just nu. Vårt företag har att hänga runt för en liten bit av för varumärket helt nya perioden av denna japanska tecknade serie.Medverkande deltagare från period 3.

Beroende på de resurser som vårt företag hittade att några helt nya personligheter faktiskt är på väg att faktiskt släppas under just denna kommande period. Tillsammans med deras helt nya herren. I period 2 samtidigt förstår alla att Ares faktiskt var den som var ett fattigt barn och att han hade en bild av ett fattigt barn, men i denna speciella kommande period kommer en helt ny personlighet som heter Dix Perdix definitivt att presenteras som helt ny skurk i uppsättningen. Några andra personligheter är faktiskt också på väg att faktiskt släppas i uppsättningen kallad Wiene och Ikelos. Vårt företag antar att den helt nya perioden faktiskt är på väg att bli faktiskt extra njutbar från de tidigare på grund av landningen av de helt nya i serien. Nya resepersonligheter med Alise Lovell och Gran är faktiskt också på väg att dyka upp i uppsättningen. Besök inställd för att få ytterligare uppdateringar.

.