Är Castle säsong 9 verkligen inställd? Kommer 2021?: Utgivningsdatum, skådespelare och karaktärer och mycket mer.

Castle är en kriminalkomedi-dramaserie som hade skapats av Andrew W. Marlowe och producerad av både Beacon Pictures och ABC Studios.

Men trots att fansen väntade på nästa säsong tillkännagavs Castle Säsong 9 officiellt att ställas in och lämnar tittarna högt och torrt.

Castle säsong 9Om: Slottet

Tv-serien gick successivt i åtta säsonger och alla hade premiär på ABC-kanalen. Medan den första säsongen av Castle debuterade på små skärmar för nästan ett decennium tillbaka den 9 mars 2009 med tio avsnitt. ABC förnyade snart serien för en andra säsong som sändes samma år den 21 september och bestod av totalt tjugofyra avsnitt. Från den tredje säsongen till den åttonde säsongen släpptes Castle sina senaste avsnitt och säsonger i september varje år från 2010 till 2015.

Serien fokuserar främst på livet för en morddetektiv, Kate Beckett, och en lättsam och bästsäljande mysterieförfattare, Richard Castle. Duon slår sig först samman när ett brott äger rum som har inspirerats något av en av Richards kriminalromaner. Därifrån sitter paret ihop när de vandrar genom New Yorks gator och undersöker flera brottsplatser.

Inledningsvis är detektiv Beckett motvillig och irriterad vid tanken på att ha en författare som sin partner och försöker olika taktiker för att hålla honom borta. Men hon värms snart upp för honom och börjar utveckla romantiska känslor gentemot honom som också motsvarades och paret började ses. Detta resulterar i att Castle ofta besöker NYPD och arbetar som en vanlig konsult.

Seriebetygen sköt i höjden och programmet blev snart en av de mest omtalade tv-serierna bland fans och publik, vilket ledde till att Castle blev populärt. Den otroliga kemin mellan karaktärerna och den spännande handlingslinjen bidrog till att showen blev tillgänglig för en internationell publik och blev snart tillgänglig på många onlineplattformar.

Castle säsong 9

Castle Säsong 9: Releasedatum| Kommer det att bli en omstart?

Castle fick fantastiska recensioner med sin debutsäsong 2009 och fortsatte att vinna under slutet av serien 2015. Nästan alla avsnitt av Castle hade konsekventa betyg som visade fansens iver.

Fansen var också glada när nyheterna för Castle säsong 9 tillkännagavs inofficiellt, men huvudkaraktärerna i showen, Katic och Tamala Jones vägrade att komma tillbaka tillsammans för ytterligare en säsong tillsammans med några andra interna problem, ABC bekräftade officiellt att Castle Season 9 har ställts in.

Tittarna som hade hållit kvar med showen från starten och den ursprungliga körningen är förmodligen medvetna om allt uppståndelse som skapades redan 2016 när den åttonde säsongen av Castle kom upp på skärmarna såväl som spekulationerna om möjligheten till Castle säsong 9.

Avtalen för skådespelarna hade löpt ut när den sjunde säsongen av Castle avslutades, och de bestämde sig för att förnya sina kontrakt med fler säsonger. Men medan ensemblen filmade för sina åtta säsonger började rykten gå runt om den växande spänningen mellan Fillion och Katic. Det ansågs vara så giftigt på uppsättningen att paret började gå på rådgivning tillsammans.

Men 2016 när ABC fortfarande diskuterade möjligheten till Castle Säsong 9, tog Katic till sociala medier för att bekräfta att hon hade lämnat serien på grund av meningsskiljaktigheter med skaparna samt på grund av ett dåligt förhållande. leda.

Efter Katics plötsliga utträde diskuterade producenterna initialt att gå vidare med säsongen även utan Katics karaktär. Ändå kastades planen så småningom ut och de började abstrahera Castle säsong 9 som inte inkluderade några av de andra tidigare skådespelarna. Oavsett vilket, till slut slog alla dessa affärer ner och till slut tillkännagavs det att serien har ställts in för gott den här gången.

Eftersom beslutet plötsligt togs, hann skaparna inte riktigt dra slutsatser som kan ge oss en liten tjuvtitt på karaktärernas framtida liv. Serien med en ganska backup avslutning.

Under hela åtta säsongen visades både detektiv Beckett och Richard undersöka en något farlig enhet som heter LokSat så att de kunde göra slut på honom. I det sista avsnittet lyckades paret besegra den skyldige men blev förrådda av någon mycket nära dem. Ändå kan vi säga att serien slutade på en bra ton, och låt oss lämna det där.

Oroväckande! Powerhouse Animation Series Seis Manos säsong 2, vet om dess releasedatum, rollbesättning, handling och mer detaljer.

Castle säsong 9

Castle Säsong 9: Skådespelare och karaktärer

Det finns för närvarande inga nyheter om ensemblen som kommer att finnas med i den troliga Castle säsong 9 om det skulle hända. Men vi kan verkligen ta en tillbakablick på alla andra skådespelare som dök upp i de föregående åtta säsongerna av Castle:

  • Nathan Fillion som Richard Castle
  • Stana Katic som Katherine Kate Beckett
  • Jon Huertas som detektiv Javier Javi Esposito
  • Seamus Dever som detektiv Kevin Ryan
  • Tamala Jones som Dr. Lanie församling
  • Ruben Santiago-Hudson som kapten Roy Montgomery
  • Molly Quinn som Alexis Castle
  • Susan Sullivan som Martha Rodgers
  • Penny Johnson Jerald som kapten Victoria Gates
  • Toks Olagundoye som Hayley Shipton

Är Rainmeter säker?, låt oss hitta svaret på denna mest förvirrande fråga, Allt du behöver veta om Rainmeter

Vanliga frågor:

S. Varför ställdes Castle säsong 9 in?

Även om den verkliga orsaken bakom avbokningen av Castle Säsong 9 fortfarande är okänd, är många säkra på att det var på grund av ökande spänningar mellan seriens huvudkaraktärer som spelades av, Nathan Fillion och Stana Katic.

B. Var kan vi se alla säsonger av Castle?

Castle har för närvarande släppt åtta säsonger och alla kan enkelt streamas på internationella streamingplattformar som Hulu, Amazon Prime video samt Hotstar.

C. Hur många avsnitt finns det i Castle?

Med åtta på varandra följande säsonger har Castle totalt etthundrasjuttiotre avsnitt som sändes mellan 9 mars 20019 och 16 maj 2016. Varje avsnitt hade en speltid på cirka fyrtiotre minuter.