Är Bradley Cooper och Jennifer Garner ett par nu? Klicka för att veta sanningen!

Efter Alias ​​co-stjärnor sågs Bradley Cooper och Jennifer Garner njuta av en solig dag tillsammans på en strand i Kalifornien. Fans började spekulera i att de dejtar. Men här är en sorglig nyhet för deras fans. Ryktet har rubbats av en rapport. Läs vidare för att få alla detaljer.

På onsdagen sågs Jennifer och Bradley tillbringa kvalitetstid med sin treåriga dotter Lea De Seine på Malibu Beach. Bradly delar Lea De Seine med sin ex-flickvän Irina Shayk. Enligt uppgift har Jennifer också gjort slut med John Miller bara en dag tidigare efter en lång romans på två år. Paret splittrades på mycket vänskapliga villkorKnow The Rumor

Detta är anledningen till att fansen strömmade över dejtingryktena. Men det finns äntligen rapporter som hävdar att Bradley Cooper och Jennifer Garner bara är vänner. En källa sa till US Weekly, De är vänner och har varit det för alltid.

Till och med TMZ säger, [Cooper och Garner] är vänner och har varit det för alltid... [det finns] ingen sanning i något annat. Bradley Cooper och Jennifer Garner sågs tillsammans i JJ Abrams succéspiondrama Alias ​​i början av 2000-talet där hon skrev rollen som en CIA-agent Sydney Bristow och han sågs som journalistvän Will Tippin.

Utan tvekan ser Bradley Cooper och Jennifer Garner bra ut tillsammans. Ibland vinner vänskap fler hjärtan än relationer. Vad tycker du om det? Låt oss veta genom dina kommentarer och håll utkik på Koimoi för fler uppdateringar om dina favoritkändisar.

En annan vinranka ekade en liknande föreställning när han pratade med Page Six. Insidern försäkrade att det inte finns något utöver vänskap mellan de två. [Cooper och Garner] är vänner och har varit det för alltid, sa en källa. De tillade också att det inte finns någon sanning i något annat och avslöjar rykten om deras möjliga romans.

Dejtingryktena skapade rubrikerna efter att flera internationella publikationer rapporterade att Jennifer skildes från John. Även om paret inte har tagit upp dessa rapporter, sa en källa till Us Weekly att John ville knyta ihop säcken men stjärnan 13 Going On 30 var inte redo.

Han var redo för äktenskap och hon kunde helt enkelt inte binda sig. De skildes på mycket vänskapliga villkor, sa insidern. Håll utkik på Pinkvilla för fler uppdateringar.

Utan tvekan ser Bradley Cooper och Jennifer Garner trevliga ut tillsammans. Ibland vinner vänskap extra hjärtan än relationer. Vad är din tackling? Berätta för oss genom din feedback och håll koll på Koimoi för extra uppdateringar om dina favoritkändisar.