Är Antonio Garza trans? CHOCKERANDE fakta om 18-åringen!

Är Antonio Garza trans? Vem är Antonio Garza, vad är hennes historia och vad gör hon? Läs vidare för att veta mer.

Är Antonio Garza trans

Källa – Twitter

ANTONIO GARZA:

Antonio Garza är en populär Youtuber och en influencer på sociala medier. Hon blev populär bland Gen Z-publiken för sina roliga och unika sminkvideor. Antonio Garza hade en vanlig barndom i USA. Antonio Garza är amerikansk medborgare, men hon har också kaukasisk etnicitet. Är Antonio Garza trans? Läs vidare för att veta mer!

Hon föddes den 15 december 2002 i en amerikansk familj i Austin, Texas. Inte mycket har avslöjats av Garza när det kommer till hennes föräldrar och syskon. Hon har gått i vanlig skola i sin barndom i Austin, Texas. Det finns ingen tydlig information om de skolor hon också gick på, även om hon har gjort några filmer på skolorna.Antonio Garza började växa upp tillsammans med sitt intresse för att göra smink och fokuserade på sin skönhet. Så sminkmetoderna som ses i hennes youtube-videor idag är inte ett resultat av en natts ansträngningar. Hon har praktiserat sminkkonsten i flera år tillsammans sedan barndomen för att bemästra den. Hennes sminkkunskaper började imponera på publiken tillsammans med hennes roliga och relaterbara innehåll.

Som skolelev verkar det som att Antonio Garza i stort sett var en normal vanlig skolelev och inte var en känd eller populär figur. Men senare bestämde sig Antonio Garza för att sluta på gymnasiet eftersom hon ville fokusera och växa mer på sin Youtube-karriär och skapa innehåll regelbundet. Så är Antonio Garza trans?

AVSLUTA SKOLAN:

I videon Jag hoppade av skolan och här är varför , förklarar Antonio varför hon slutade sin skolgång. Hon nämnde att att behöva jonglera mellan skoluppgifter och youtube och videoredigering var ansträngande och tog hårt på henne. Betygen i hennes skola började sjunka när hon blev populär på Youtube eftersom hon inte kunde fokusera på sina studier. Hur är det med könsidentiteten? Är Antonio Garza trans? Läs vidare!

Och även att försöka hänga med i skolgången resulterade i att hennes följare tappade på Youtube och andra sociala medier. När hon informerade sin mamma var hon emot att Antonio skulle hoppa av skolan. Men snart nog förstod hon orsaken bakom Antonio Garzas agerande och stödde henne.

I videon förklarar Antonio Garza att hon var som om jag var ute och inte ville gå tillbaka till skolan efter det. Hon förklarar för sina tittare att hon inte ville offra Youtube, vilket skänkte popularitet och förde fansen till henne. Antonio kände att det inte alls var rätt att offra något av så stor betydelse för henne för skolan, vilket fick henne att känna sig olycklig. Hon lade också till ett varningens ord till sina fans att inte hoppa av skolan i all hast och tillade att hon kommer att skriva in sig på en onlineskola istället. För att veta om Antonio Garza trans och andra tvivel, läs vidare!

SHORTY AWARDS:

I den 11:e årliga shorty-utmärkelsen vann Antonio Garza i kategorin Skönhet. Shorty-priser delas ut till innehållsskapare och producenter på sociala medieappar som Tik Tok, Youtube, Instagram, Facebook, etc. Den då 16-åriga sociala media-influencern vann Shorty-priserna för sitt sminkinnehåll. Antonio Garza såg till att hon gav sitt innehåll autenticitet och förändrade sina fans idéer och tänkande online.

Hon diskuterar huvudsakligen tonårsfrågor och samhälleliga påtryckningar i sina videor. Hon ser också till att förvandla dessa tunga ämnen till lättsamma och roliga videor. Det är säkert att säga att Antonio Garzas innehåll spelade en viktig roll för att ta bort pratandet om tonåringar och samhälleliga frågor från människor online. Hon har också ändrat sina miljontals följare för att vara mer autentiska och känna sig bekväma i sin egen hud. Så då, är Antonio Garza trans? Har hon pratat om det? Det är naturligt att ha dessa frågor som Är Antonio Garza trans när hon är frispråkig om det! Läs vidare!

Är Antonio Garza trans

Källa – Instagram

YOUTUBE KARRIÄR:

Antonio Garza har kritiserats mycket under sin Youtube-karriär. Hon startade sitt youtube-konto år 2014 och har inte lagt upp en video förrän 2018. Den första videon hon lade upp fick titeln Valentines Heart Cut Crease Makeup Look 2018. Videon visar Antonio sminka sitt ansikte och är nästan ingenting som liknar de videor hon gör idag. Redigeringarna var alla en del av inlärningsprocessen för Antonio.

Även om hennes videor var enkla, imponerade Antonios sminkkunskaper på fansen och hennes roliga, relaterbara leverans blev snart en hit bland tonåringarna. Hon kunde nästan få kontakt med sina fans så lätt som tonåring. Men kritiken var också på väg. Några av hennes fans kritiserade Antonio för att inte vara konsekvent med innehållsproduktionen och även att hennes innehåll med smink var för repetitivt.

Även om Antonio hoppade av skolan för att göra innehåll för YouTube mer konsekvent, verkade det inte gå på det sättet. I en av sina videor berättar Antonio Garza om hur oväntat krävande skolan på nätet också var. Det verkar återigen hindra hennes konsekventa innehållsproduktion. Antonio Garzas makeup- och redigeringsförmåga är av högsta klass och det råder ingen tvekan om det. Men krediterna måste ge om det faktum att hon valde att vara bekväm i sin egen hud, på sitt eget sätt, och även be hennes fans att göra det också. Så är Antonio Garza trans? Vad har hon talat om det?

Är Antonio Garza trans

Källa - Youtube

ÄR ANTONIO GARZA TRANS?

Detta är en naturlig fråga för en nyintroducerad fan av Antonio Garza. Är Antonio Garza trans? Vad är hennes historia?

Ja. Antonio Garza identifierar sig som en transkvinna. Antonio Garza föddes som en man men hon tog upp könsidentiteten som en transkvinna. Så ja det är Antonio Garza trans sant. Hennes djärva påstående om sin könsidentitet gjorde henne populär bland fansen också. Så detta är det sanna svaret på den mest ställda frågan Är Antonio Garza trans?

Vi hoppas att alla dina frågor har besvarats!

Kolla in våra andra artiklar - /alcaraz-gor-historien-avslojad-leder-tonaringar-hos-roland-garros-allt