Aquaman 2-fans kräver en ersättare för Amber Heard! Johnny och Amber kontroverser och MER!

Är du en nörd av superhjältedrama? Och har en enorm kärlek till DC serietidningar? Då har vi här en god nyhet för dig. De kända Aquaman filmen kommer med sin andra del.

Läs här för att veta om Amber Heards ersättare, releasedatum, etc.

Problem med att släppa Aquaman 2 är ostoppbar. Tillverkarna står inför en rad motgångar rygg mot rygg. Till en början försenades filmproduktionen på grund av covid-19-pandemin eftersom inspelnings- och produktionsarbetet ännu inte återupptas. Nu när tillverkarna har ett slutgiltigt releasedatum i åtanke, står de inför en annan oundviklig situation. I takt med att fejden mellan Johnny Depp och Amber Heard tog fart och planen har vänt nu, kräver Aquaman-fans en ersättare för rollen som Mera, som spelas av den amerikanska skådespelerskan och modellen Amber.Aquaman, en superhjältefilm, är främst baserad på DC Comics-karaktären med samma namn. Filmen är producerad av Warner Bros och är magnifik regisserad av James Wan. Filmen var det mest framgångsrika verket i DC Extended-universum. Videon släpptes 2018 vid olika tidpunkter över hela världen.

Den släpptes den 14 december 2018 i Indien. Den amerikanska filmen gjordes till en budget på160-200miljoner USD. Men filmen var värd att se, och den hade en kassasamling på 114,8 crores USD. Filmen fick ett IMDb-betyg på 7/10 och 65 % på Rotten Tomatoes.

Releasedatum: Aquaman 2

Tillverkarna höll dadlarna under en wrap men har nu äntligen avslöjat det. Aquaman 2 kommer att gå på bio den 16 december 2022. Det finns ingen annan information tillgänglig om Aquaman 2 ännu.

Skådespelare: Aquaman 2

Det finns inga officiella ord om skådespelaren. Vi kan starkt förvänta oss att de gamla skådespelarna kommer och omfamnar sina roller igen, som inkluderar Jason Momoa som Arthur Curry eller Aquaman. Amber Heard som Mera, Willem Dafoe som Vulko, Patrick Wilson som Orm, Nicole Kidman som Atlanna, Yahya Abdul-Mateen som Black Manta och Dolph Lundgren som Nereus.

Introduktionen av nya karaktärer kan inte uteslutas.

Amber Heard och Johnny Depps kontrovers

Skådespelaren Pirates of Caribbean utkämpar för närvarande en bitter rättsstrid med sin före detta fru, Amber Heard. Anklagelserna inkluderar fysiskt våld, verbala övergrepp, etc. allt som Amber framfört mot sin dåvarande man Johnny. Rättssalskontroversen går runt i media, och vi kan nu se hur planen vänder. Ett klipp där Amber hördes skrika och retas med Johnny när hon dök upp. Hon erkände tidigare att hon kastade kastruller, krukor och vaser på den 57-årige skådespelaren.

Nu antar folk att Heard använder denna juridiska kamp för att förstöra Jonnys image och rama in honom i falska anklagelser. Fansen är nu upprörande över hennes ersättare. De säger att en person som har personifierat fysisk och verbala övergrepp inte kan underhållas eller applåderas för sitt arbete i någon bransch. Därför fördömer de Ambers närvaro i Aquaman 2.

Framställning mot Amber Heard

En ansökan har lämnats in mot Amber Heard. Förfrågan har fått 50 000 plus signatur på change.org och heter Remove Amber Heard från Aquaman 2.

En stor del av publiken söker nu efter hennes ersättare, vilket har skapat en stor oro för skaparna. De har inte råd med en ersättare och kan inte heller gå emot så många människor. Även om de väljer att gå vidare med att Amber ignorerar folks begäran, kan detta resultera i att Aquaman 2 misslyckas.

Tillverkarna har dock inte sagt något i denna fråga hittills. Ambers fans försöker också hårt för att rädda hennes roll i Aquaman. Låt oss se vem som vinner!

Det var allt för nu, läsare. Vi kommer att ge dig alla de senaste uppdateringarna, så stanna hos oss.