Apple gör nya AirPods lättare att höra, smidigt och även att hitta om du tappat bort den, HITTA DET VÄLDIGT LÄTT

Apples AirPods kommer snart att få några förbättringar av livskvaliteten med iOS 15. De nya funktionerna inkluderar möjligheten att förstärka ljudet av människor som pratar, bättre Hitta min support och fler aviseringsalternativ!

Apples senaste uppdatering kommer att hjälpa människor med hörsvårigheter genom att isolera rösten för den som talar. Den nya Conversation Boost-funktionen har reglage som låter användare styra hur mycket omgivningsljud de vill ha i sina konversationer.

Apple säger att Conversation Boost kommer att hjälpa människor som har svårt att höra andras röster när de pratar.
Apple-teamet har skapat en ny funktion som är tänkt att hjälpa dem som har svårt att förstå vad andra säger. Conversation Boost skulle fungera genom att isolera ljud från en röst så att det kan vara mer kontroll över hur mycket bakgrundsljud man hör och hur högt det är.AirPods har alltid varit det mest fashionabla sättet att lyssna på meddelanden och texter. Nu kommer de att kunna läsa upp andra viktiga meddelanden också – som när matleverans görs.

Den nya versionen av Apple AirPods har en Find My-funktion, som visar dig var dina öronsnäckor är på kartan när de försvinner. Utöver den här funktionen för att snabbt och enkelt hitta borttappade hörlurar, finns det också en varning som meddelar oss om vi är på väg att lämna våra dyrbara knoppar bakom oss!

Utöver det redan tillkännagivna FaceTime rumsliga ljudet kommer AirPods snart att stödja en rad uppslukande ljudfunktioner på Apple-enheter.

Det senaste tillkännagivandet från showen var att du kommer att kunna använda dina nya trådlösa öronsnäckor med vilken enhet som helst (inte bara en iPhone) och dra nytta av dess högtalare av högre kvalitet för mer robusta lyssningsupplevelser.