Anushka Sharmas baddräkt med hennes barnknack kommer att få dig att bli 'aww'.

Anushka Sharma är en indisk underhållare och skapare som arbetar i hindifilmer.

Indiens mest älskade cricketspelares bättre hälft

Hon är Indiens mest älskade cricketspelares bättre hälft – en dam som bär många kepsar. Vad mer är, för närvarande är denna vackra kvinna bra att gå för att bära en annan keps som en mamma och alla hennes fans är så energiska. Praktiskt taget som sin samtida, Kareena Kapoor Khan, döljer Anushka inte sin graviditet och delar några verkligt inspirerande bilder från denna ovanliga utflykt. Även om vi har omhuldat alla hennes moderskapsblickar fram till nu, kan vi inte komma över den senaste.Anushka Sharma

Anushka är från och med nu i Dubai och erbjuder organisation till sin betydande andra, indiska kaptenen och Royal Challengers Bangalore-spelare Virat Kohli, som spelar den senaste perioden i den indiska Premier League. Divan tog till poolen för sent i en bedårande mammabaddräkt.

Anushka bar en återanvänd moderskapsbandeau, obetydlig prydnadsbaddräkt i mörkt av ASOS.

Avsedd att passa en gravid kvinna från knackning till spädbarn, kostar den exemplariska mörka baddräkten runt 2 500 INR.

Anushka har skakat moderskapsstil sedan dagen hon rapporterade sin graviditet.

Om Anushka Sharma

Fäst på Alia & Anushka Sharma

Hon gjorde sin skådespelarpresentation i Shah Rukh Khan i den exceptionellt effektiva sentimentala filmen Rab Ne Bana Di Jodi (2008). Och steg till omisskännlig kvalitet med funktioner i Yash Raj Films sentiment Band Baaja Baaraat (2010). Och Jab Tak Hai Jaan (2012). För att ha spelat en hoppfull filmproducent i det sistnämnda, vann hon Filmfare Award för bästa kvinnliga biroll. Sharma fortsatte att vinna beröm för att ha spelat viljestarka damer i den felaktiga ryggradskylaren NH10 (2015) och dramatiseringarna Dil Dhadakne Do (2015), Ae Dil Hai Mushkil (2016) och Sui Dhaaga (2018). Hennes mest förhöjda intäkter åtföljde speldramatiseringen Sultan (2016) och Rajkumar Hiranis strikta parodi PK (2014) och biopic Sanju (2018).

Deras Fantabulous Jodi

På bilder: Det är här Virat Kohli-Anushka Sharma ska gifta sig

Stjärnparet Anushka Sharma och Virat Kohlis berättelse hjälper oss att komma ihåg bara det. Deras historia började på arrangemangen av en affärsfotografering. Varefter de började se stjärnklara ögon på, blev fastnade. De väntar just nu ett barn tillsammans. På torsdagen rapporterade Anushka Sharma och Virat Kohli de enorma uppdateringarna om sin graviditet via onlinemedia. Paret lade upp en bild på sig själva och uttryckte: Och efteråt var vi tre. Visas i januari 2021. När paret berömmer deras avgörande ögonblick, låt oss titta tillbaka på alla tillfällen, både av alla former och storlekar, som gick till skapandet av Indiens älsklingar #Virushka – ett namn som paret fått av deras fans.

Sagans bröllop

Anushka Sharma och Virat Kohli fastnade på ett vidöppet hotell i Toscana. De var i en privat tillställning i december 2017 efter att ha dejtat ett bra tag. Flyger ut med sina nära och kära tätt bakom. Till sitt bröllop bar underhållaren en ljusrosa dekorerad lehenga, planerad av Sabyasachi. Paret ledde senare till fantastiska bröllopssammankomster i Mumbai och Delhi. Som såg föreningen av några Bollywood- och cricketstjärnor.