Anushka Sharma vaggar sin babybula i senaste inlägget; Virat Kohli kommenterar 'Hela min värld i en ram': klicka här för att veta mer!

Virat Kohli och Anushka Sharma fick nätanvändare att bli galna när de rapporterade att de är inställda på att förstå föräldraskap. Paret kommer att bjuda in en tredje del till sin familj i januari 2021. För närvarande gick Anushka till sin Instagram-sida och delade en utmärkt uppriktig snap som stödde hennes spädbarnsslag. Hon ses stå kvar mot inställningen av en härlig havsstrand. Underhållaren lade upp fotografiet med en underbar bildtext.

Om Anushka inlägg

Anushka ses bära en vit helärmad topp och en blå smutstryckt kjol. Hon avslutade sin look med att dekorera med en guldkedja och lämnade håret fritt öppet. Pari-underhållaren textade sitt inlägg och uttryckte: Ingenting är mer äkta och sänkande än att möta livets skapande i dig. När detta inte är i din kontroll, vad är det då?

Virat lämnade dessutom en söt kommentar på Anushkas fotografi. Det läses som hela min värld i ett hölje.Om Virat information om att bli pappa

Tidigare, under en koppling med RCB Bold Diaries, fick Virat information om att förvandlas till en pappa. Till vilket han uttryckte, Det är en ofattbar böjelse. Detta sätter saker i synvinkel för dig. Det är en underbar böjelse. Det är svårt att skildra hur du känner, men när vi upptäckte det var vi över månen.

Han inkluderade, när vi förklarade, den typ av tillgivenhet som utströks över oss var det häpnadsväckande. Individer var verkligen så entusiastiska och glada för oss. Vi väntar på att den tredje delen ska gå med i familjen.

Kohli upptäckte dessutom att han investerade mest energi med Anushka under lockdownen. Han delade, Anushka och jag var hemma, vi har aldrig fått så mycket tid att vara tillsammans, ärligt talat, sedan vi började träffas. Det här var den längsta vi fick möjlighet att tillbringa tillsammans. Att bara vara hemma, helt enkelt vara i ditt eget hem med personen du älskar, du kunde inte begära något bättre.

Om deras äktenskap

Anushka och Virat gifte sig på en vacker plats i Lok Como, Italien den 11 december 2017 genom att organisera en privat bröllopsceremoni. Virat och Anushkas bröllop planerades av den Delhi-baserade bröllopsarrangören Devika Narain. Joseph Radhik, som är kopplad till Devika Narain, sköt tjänsten. Joseph Radhik fotade även stilplaneraren Masabas bröllop.

Om beskedet om graviditet

Entertainern Anushka Sharma och cricketspelaren Virat Kohli väntar på sin första yngling. Paret gjorde deklarationen på sina speciella sociala medieprofiler, vilket gjorde att internet blev stökigt. Och efteråt var vi tre, både Virat och Anushka komponerade på sina separata Instagram- och Twitter-sidor. De avslöjade dessutom att barnet dyker upp i januari 2021 medan de delar en bild som visar en glimrande Anushka som ställer sig för kameran, hennes andra flinande bakom henne.