Anushka Sharma tillfredsställer sitt graviditetssug med några pommes frites! Läs för att veta mer.

Anushka Sharma och hennes fästman Virat Kohli är nu i Dubai. Stjärnorna fortsätter att dela bilder och inspelningar från UAE för att hålla fansen uppdaterade om sitt dagliga schema. 'Pari'-skådespelerskan tog till sitt Instagram-handtag för att ge oss en smygblick in i den bästa perioden i hennes liv. I videon ses stjärnan dunka ner några pommes frites i ett dopp. Vid målgången ger hon klartecken för det.

Skådespelerskan stod ut som riktigt nyhetsvärdig när hon delade en bild som präglade hennes barn i en monokini. Hon skrev in inlägget med Ram Dass och Eckhart Tolles uttalanden. 'Att erkänna den anständighet som du nu har i ditt liv är grunden för all överflödBåda väntar barn

Samtidigt, på arbetsfronten, sågs hon senast i 'Zero' med SRK och Katrina Kaif. Under ledning av Aanand L. Rai släpptes filmen 2018. Skådespelerskan tillkännagav inte någon film sedan dess. Anushka Sharma och Virat Kohli meddelade i torsdags de stora nyheterna om sin graviditet på sociala medier.

Anushka postade ett foto som visar hur hon och Kohli alla ler när hon har sin babybula. Och så var vi tre! När vi anländer januari 2021 läses bildtexten tillsammans med en emoji med hjärta och bedjande händer. Nu, i en ny intervju med RCB Bold Diaries, på YouTube-kanalen för IPL-teamet, representerar han. Virat avslöjade sina känslor inför att bli pappa.

Det är en otrolig känsla. Det sätter saker i perspektiv för dig. När vi tillkännagav var den typ av kärlek som överöstes över oss fantastisk. Folk var verkligen så känslosamma och glada för vår skull. Vi ser fram emot att den tredje medlemmen går med i klanen.

Anushka Sharma och Virat Kohli träffades första gången under inspelningen av en schamporeklam. 2014 sa Anushka: Vi döljer ingenting. Vi är två normala unga människor i relationer. De gifte sig på en lantlig resort i Toscana i en privat ceremoni i december 2017, efter att ha dejtat i flera år. Paret höll senare storslagna bröllopsmottagningar i Mumbai och Delhi.

Netflix-filmen Bulbul var Anushka Sharmas sista projekt som producent och den blev en enorm framgång. Tidigare i år backade hon Amazon Prime Videos webbserie Patal Lok. Anushkas produktionshus, Clean Slate Filmz som hon driver tillsammans med bror Karnesh, har också gjort flera filmer som hon har medverkat i – NH10 och Komplett , är bland dem.