Äntligen Up Board 12:e provet är inställt eftersom Cbse avbröts för två dagar sedan, hur får du ditt betyg?

Uttar Pradesh-regeringen har ställt in sina mellanliggande (klass 12) styrelseprov med hänvisning till den nuvarande Covid-19-situationen i staten. Uttar Pradesh 12:e Intermediate Board Exams 2021 har ställts in av delstatsregeringen idag, sa vice chefsminister Dinesh Sharma.

Uttar Pradesh-regeringen har ställt in de kommande klass 12 styrelseproven med hänvisning till Covid-19. Studenter kommer att få extra tid att förbereda sig för sina slutprov nästa månad enligt biträdande chefsminister Dinesh Sharma.

Delstatsregeringen har ställt in klass 10-provet men kommer att tillåta elever att automatiskt gå vidare från årskurs 6, 7, 8 och 9 till nästa högre betyg utan att behöva göra ett prov. Detta beslut togs för att skolbarn inte ska belastas av en stressig testmiljö medan de fortfarande lär sig ny information i dessa tidiga stadier av skolgången.

Utbildningsnämnden har beslutat att ställa in 12-årsprovet. Detta görs som en handling av vänlighet och med hänsyn till elever som har gått igenom svåra tider med orkanen Harvey, Irma, Maria eller Nate

Styrelsen hade flera överväganden innan de beslutade om att ställa in tentor inklusive kostnadseffektivitet; offra akademisk integritet genom att överkompensera för katastrofåterställningsbehov i skolor utan att skada andra utbildningsresultat som behörighet till högskoleantagning; hur detta kommer att påverka skoldeltagandet nästa år, vilket kan påverkas om elevpopulationer fortfarande återhämtar sig från naturkatastrofer.

Det är turbulenta tider för elever i 12:e klass, då de nu måste göra ett informativt prov som ställs in.

CBSE och annat är också inställd 2 dagar sedan.