Antebellum att kringgå teatrar och gå direkt till PVOD. Klicka här för att veta mer.

Antebellum, en tidskrävande skräckthrillerfilm med Janelle Monae. Filmen kommer nu att hoppa över biograferna i Nordamerika. Det kommer att göra sin debut som Premium Video On Demand (PVOD). Den kommer att släppas den 18 september som tillkännagavs av Lionsgate.

Vad handlar allt om?

Den spännande filmen, som kommer att ha biopremiär på de internationella marknaderna, var ursprungligen planerad att släppas i april förra året.Men situationen med coronaviruset påverkade det och släppet sköts upp till den 21 augusti.

Men med tanke på det faktum att det fortfarande inte finns någon sådan förbättring i tillståndet och fallen. Lionsgate beslutade att det var bättre att få thrillerfilmen en bredare publik. Så det gör det tillgängligt som Premium Video On Demand (PVOD).

Mer om thrillerfilmen.

Antebellum har skrivits och regisserats av Gerard Bush och Christopher Renz. Båda regissörerna gör debut efter att ha arbetat inom reklamfälten.

Antebellum spelar Monae som en framgångsrik författare som hamnar i en fruktansvärd verklig situation. Detta har tvingat henne att konfrontera det förflutna, nuet och framtiden.

Berättelsen verkar skicka Monaes karaktär på en resa in i det förflutna. Där hon befinner sig fångad i den amerikanska södern under slaveritiden.

Lionsgate kan ha dragit slutsatsen att filmens teman och bilder är för lägliga för att vänta ut några mer betydande förseningar också.

I filmen medverkar även Eric Lange, Jena Malone, Jack Huston, Kiersey Clemons, Gabourey Sidibe och andra.

Lionsgate Motion Picture Groups ordförande Joe Drake sa: Även om teaterupplevelsen alltid kommer att vara hjärtat i vår verksamhet, är vi glada över att vi kan ta tillfället i akt att matcha Gerard. Chriss brådskande och omedelbara film med en releasestrategi som anstår detta ögonblick av extraordinär förändring, sa Drake.

Gerard och Chris är historieberättare vars arbete slår med äkthet – inte bara kommer den här filmen att underhålla och spännande publik över hela världen, utan även väcka en diskussion om vår nuvarande värld.