Ännu en chock för filmindustrin! Anupama Pathak begick självmord. Varför gjorde hon detta? Klicka här för att läsa mer.

Bhojpuri-skådespelerskan Anupama Pathak påstås ha begått självmord i sin bostad i Dahisar, Maharashtra den 2 augusti. Enligt polisen lämnade den 40-åriga skådespelerskan efter sig en lapp som antas vara orsaken till hennes självmord. I anteckningen har skådespelerskan nämnt att hon har investerat 10 000 Rs i företaget Wisdom Producer i Malad som hon väntar på att få efter förfall i december 2019 som hon aldrig fick. Det finns också nyheter att Manish Jha tog sina tvåhjulingar under låsningen och aldrig återvände. Se den här videon för fullständig information:

Vad hon sa:

Skådespelerskan född och uppvuxen i Bihars Purnea-distrikt flyttade till Mumbais Dahisar-förort för att uppfylla sina ambitioner. Orsakerna bakom hennes död är ännu inte avslöjade men skådespelerskan en dag innan hon begick självmord delade en video från sitt Facebook-konto där hon nämnde sin ensamhet och förtroendeproblem och hur hon kände sig lurad efter att ha kommit hit. Skådespelerskan sa att om du försöker avslöja ditt problem och självmordsavsikt till någon du litar på. De ber dig lämna dem eftersom det kommer att skapa problem för dem efter ditt självmord.Skådespelerskan fortsatte vidare att de också kommer att göra narr av dig och förringa dig inför andra, så dela aldrig dina problem med andra och betrakta aldrig någon som din vän. Äntligen sa hon var den person som alla kan lita på men var aldrig den personen som litar på alla. Jag har lärt mig denna sak i mitt liv att människor är väldigt själviska och inte bryr sig om någon. Av hennes uttalanden är det tydligt att skådespelerskan går igenom ångest och brist på kamratstöd som tvingade henne att ta detta extrema steg.

Andra självmord:

Bollywood och andra produktionshus är fyllda med många liknande fall när skådespelare/skådespelerskor har begått självmord. För några dagar sedan begick Sushant Singh Rajput självmord i sitt hem i Bandra den 14 juni. Den 9 juni begick Rajputs tidigare chef Disha Salian självmord genom att hoppa från terrassen till hennes bostad. En månad tidigare den 15 maj hängde även skådespelaren Manmeet Grewal ihjäl sig.