Angelina Jolies flirtande ansvar för att bryta upp Chris Hemsworths äktenskap!!!

Angelina Jolie och Chris Hemsworth skapade rubriker för ett år sedan. Deras rykten om dejting dök upp för ett tag sedan och det skapade mycket problem i Thor-stjärnans äktenskap. En butik hävdade att de flirtade under Marvel Comic-Con-panelen 2019. folk hävdade att Ondskefull stjärnan bröt Thor-skådespelarens äktenskap.

https://youtu.be/Zd6Yc5tOh1E

Läs att veta om deras dejtingrykte och se sanningen bakom det.Hur går det för Pataky och Hemsworth?

https://www.instagram.com/p/B_gLINDn_ln/?utm_source=ig_web_copy_link

Pataky intervjuades nyligen om sitt äktenskap, men hon sa att som alla äktenskap är det fyllt med upp- och nedgångar. Det är lustigt att folk tänker på oss som ett perfekt par... inte alls. Samma tabloid skrev en artikel i november förra året om att de två bara bodde tillsammans för barnen. Hemsworth och Pataky gör saker bara för sig själva, och även om det kanske inte är perfekt, verkar det verkligen som ett solidt äktenskap.

Hur började ryktet?

Enligt ett outlet började allt när Hemsworth delade en Marvel Panel med Jolie på comic-con 2019.Medan Angie gjorde sin debut med Marvel in De eviga , Hemsworth var tänkt att agera i Thor: Kärlek och åska.

Duon, enligt uppgift, slog till direkt och orsakade ett stort bråk mellan Elsa Pataky och hennes man. Det verkar som om en anonym insider berättade för butiken att Angie har ett rykte om att använda sin charm för att stjäla andra fruars män tidigare.

Angelina Jolie flirtade inte med Chris Hemsworth

Angelina Jolie, Chris Hemsworth dejtingrykten är helt falska och inte alls sanna. Angie och Chris delade helt enkelt ett bord på Marvel-panelen och kanske aldrig ens har träffats efter det, förmodligen. Det finns inget sätt att Jolie och Hemsworth dejtar i hemlighet eftersom de bor milsvida från varandra. Liv & Stil hävdade att Jolie och Hemsworth hade en omedelbar koppling. Det citerade en tvivelaktig källa som hävdade att Jolie använde sin charm för att stjäla män, vilket påstås ha gjort Hemsworths fru, Elsa, svartsjuk.

Ryktet avslöjas

Gossip Cop avfärdade rapporten för ett år senare är Chris Hemsworth och Elsa Pataky fortfarande gifta.

Pataky sa i en tidigare intervju att deras äktenskap är precis som alla andra äktenskap; det har upp och ner också.

Det är lustigt att folk tänker på oss som ett perfekt par ... ingen chans, sa Pataky.

Samma tabloid skrev en annan artikel som hävdade att Hemsworth och Pataky bara behöll sitt äktenskap för sina barn, vilket inte är sant. Om man följer Pataky delar hon fortfarande bilder på henne med Hemsworth på Instagram. Hon delade ett foto av dem när hans film Extraktion premiär på Netflix. Hon liknade också deras äktenskap med actionfilmen.

https://www.instagram.com/tv/B_Vyozcn6os/?utm_source=ig_web_copy_link

Ungefär som att vara gift med Chris. Den här filmen är actionfylld, adrenalindriven och full av hjärta! En av mina favoritfilmer han har gjort, skrev hon.

Dessutom är påståendet att Angelina Jolie är en hembrottsling respektlöst mot skådespelerskan. Samma tabloid körde en liknande berättelse och hävdade att Jolie flirtade med Kit Harington, vilket inte heller är sant. Jolie och Hemsworth lever helt separata liv.