Android ger iPhone-karaktäristiken iOS 14, appen kallas Get right of entry till Dots och konturer som digitalkameran/mikrofonen ersätter. Klicka här för att förstå allt angående ersättningen.

En egenskap hos iOS 14 som nu inte många människor är uppmärksamma på, det är en egenskap när en appbärare eller webbsida använder mikrofonen eller digitalkameran på ditt verktyg, två färgade prickar verkar vara som bäst nära ståfältet av verktyget. Detta val läggs in i en app och det är liberalt att få direkt tillträde till alla Andriod-kunder. det är oupphörligt det enklaste kännetecknet eftersom vi alla delar privathetsöverväganden efter att vi klickat på en webbsida som i allmänhet är ett drag om det är en lurendrejning. iPhone avslöjade denna ersätter ultimata månad, som var och en har en enorm minskning av iOS-kunderna totalt. Hyperlänken till iOS 14-modellen ges under och för att lära dig extra detaljerad kunskap bläddra ner.

iOS 14, en mycket bra hjälp för privatheten hos iPhone och Andriod?Som diskuterats ovan kommer hyperlänken att ge dig en rad kontaktuppgifter om vad egenskapen innehåller. En orange indikator representerar mikrofonen får rätt till inträde till och oerfaren är för kameran. Det finns mer än ett fåtal som inte är icke-offentliga webbplatser som kan dra av våra icke-offentliga huvudpunkter om de vill få tillträde till vår digitalkamera eller mikrofon. Från tid till annan har vi nu många av våra icke-offentliga huvudpunkter som lösenord eller huvudpunkter för finansinstitut sparade på vår telefon. Via den här appen kommer Android-kunder att bli varnade när positioneringen har kommit in till din telefon.

Få rätt till inträde till dots app replace är det användbart?

Som alla vet är appen liberal att använda och få direkt tillträde till den utan huvudvärk. Vi skaffar många appar för vårt skydd, men Get right of entry till Dots har gjort det lite enkelt med en app som inte tar så mycket yta. Appen är gjord genom XDA Known Developer jagan2. Han har dessutom skapat appar som Power Ring, Power Bar och Power Notch under det föregående. I likhet med implementeringen i iOS 14 får du tillträde till Dots-presentationer med färgade prickar vid varje tillfälle som kameran eller mikrofonen används.

Även om prickarna visas i programmets bästa hörn. Du kommer dessutom att kunna välja platsen för prickarna från hela appens inställningar. Välj mellan andra färger för kameran och därefter mikrofonen och ändra skalan på punkten från Inställningar. Få rätt till inträde till Dots förväntas avgöra på alla Android-enheter med Android 7.zero Nougat och uppåt. Appen är liberal att använda och finns just nu hos Google Play-återförsäljaren.