Among Us Mod Menu Hack Apk v2020.11.17[Always Imposter, Mod Skin, Airship Hack] Mega Mod APK Uppdaterad Hackad!!

Ladda ner Among Us Mod APK (Mod Menu Hack) senaste versionen 2021 100% arbetar för din Android-enhet gratis. Det har ett rymdtema där spelet utspelar sig mellan Crewmates och bedragarna. En grupp på fyra till tio spelare kan tävla i varje omgång.

Among Us Mod Apk- Hack Menu – iOS Hack Introduktion:

Ladda ner Among Us Mod Meny Hack Senaste versionen 2021 APKUppdatering Ett spel med rymdtema med svek och lagarbete som kan avnjutas mycket väl med din familj och dina vänner. Därför kommer alla som är väldigt bra på att ljuga att vara lika bra på att spela det här spelet. Men Among Us handlar om att förbereda ditt rymdskepp för avgång. Tillsammans med det, akta dig för Imposter som vill döda alla och använda sabotage för att skapa kaos mellan bedragare och besättningskamrater.

MOD APK-namn Ladda ner Among Us MOD APK Med Hack Menu (Alltid Imposter Hack)
Spelversion2020.11.17
APK / iOS-storlek71 MB
ApputvecklareInnersloth LLC
Uppdaterad pånovember 2020
Pris$0
Android4,4 + högre
MOD APK-funktioner
 • Alltid bedragare

Inget förbud
Synligt spöke
Slutför alla uppgifter
No Kill Cool Down
Speed ​​Hack
Mod pengar
Obegränsade nödmöten

Vad är bland oss ​​Mod Menu Apk?

Pjäsen är baserad på en science-fiction-strategi från den amerikanska studion Inner Sloth. Among Us Mod Menu Apk är en online blandad version av gömma sig och lösa mysterier. Förra året gav den en uppgradering med många nya funktioner och avdrag av många koder som tidigare fungerade som ett hinder när man spelade.Senare, i föregående års spända situation, Among Us, har Mod Menu Apk försett spelnördar med mycket att spela på. Nu har den senaste funktionen lagt till en meny som låser upp nödvändiga funktioner. Med dess hjälp kan spelare enkelt vinna seger. Fortsätt läsa för att veta om dessa Among Us Hack Apk och andra alternativ.

 • Klicka på nedladdningsknappen och ladda ner bland oss.zip-fil.
 • Ladda ner ZIP-filen och spara den i telefonens minne eller SD-kort.
 • Extrahera zip-filen med lösenord Marknadsaktiviteten
 • Installera APK:n (Glöm inte att tillåta okända appbehörighet).
 • Efter installationen, Öppna bland oss ​​mod.apk.
 • Njut av helt olåst APK nu.

LADDA NER

Det finns lägger till olika roller i Among Us MOD förklaras nedan

Mördare-

Den första rollen kommer att bli Mördaren och hans jobb kommer att bli att döda alla besättningskamrater och alla bedragare . Om han är The Last One Alive vinner han och hans roll är lite speciell för eftersom det bara finns en lönnmördare måste han döda bedragarna och besättningskompisen utan att bli bortröstad. Han kan göra saker som-

Frysa kameror- Han kunde frysa kameran medan folk stod framför den och döda framför den och sedan skulle personen bara se en tom skärm.

Bortbyting-

Den andra rollen kommer att vara något annat än den skulle kunna kallas The Changeling och den rollen kommer att kunna byta till vilken roll som helst i den första omgången men enligt reglerna , vem de än valde så om de valde besättningskompisen blir de besättningsmedlem, de måste välja en bedragare för att bli en bedragare. De byter roller med dem. Men sedan får personen som har en förändringsroll personen som de gav den till den, var nu en besättningskompis.

Gycklare-

Nästa roll är ganska uppenbar. Den här har varit populär och används i många mods, Gycklaren och de är upp till sitt mål som bara skulle vara att vinna genom att bli bortröstad. De blir dödade precis som alla andra, de bara dör som om ingenting händer, men om de blir utröstade så vinner de hela spelet. Det kommer fortfarande att finnas en bedragare i det här spelet.

Men någon kommer också nu att bli gycklaren. Gycklarens roll är att försöka få sig själva att rösta bort om de kan göra det framgångsrikt att de vinner spelet bokstavligen de vinner genom att dö. Nu kommer bedragaren också att hänga runt och försöka döda alla för att vinna spelet på det sättet så det här kommer att göra det väldigt svårt.

Läkare/läkare-

Bland oss ​​har mods lagt till en ny roll som läkare. Den här läkaren är på besättningskamratens sida och kan återuppliva alla döda kroppar runt kartan. Det spelar ingen roll hur gammal kroppen är så länge du är läkare och du hittar en död kropp kan du återuppliva den och naturligtvis måste du vara nära den. Den enda twist vi har på den här spelmodden är att om du dör och sedan blir återupplivad så får du inte säga vem bedragaren är.

Såvida du inte ser honom eliminera en annan spelare framför dig

Dessutom tror jag inte att de någonsin skulle lägga till så många roller eller ha det som att du skulle kunna använda så många roller i en match. Om de någonsin skulle lägga till så många roller som den, borde de göra något för The Imposter också, eftersom det blir svårare och svårare för bedragaren att vinna.

Vanliga frågor:

  Vilka är de lättanvända hackarna?

År: Among Us hack Apk ger många enkla funktioner men de mest använda är alltid en bedragare, lätt sabotage, fortkörning, no-kill cool down.

  Är den senaste Mod Menu-uppdateringen säker?

År: Definitivt, bland oss ​​är Mod Menu Apk inte bara säkert utan värt att spela nu.

  Finns det annonser i Among Us Mod-menyn?

År: En av de bästa funktionerna i Among Us Mod Menu Apk är att det inte finns några annonsvisningar på den. Jag är säker på att alla tycker att det är väldigt irriterande.

  Kommer Among Us få Ban?

År: Nej, än så länge finns det ingen förbjuden fråga. Det sägs att det inte kommer att finnas något förbud för Among Us Mod Menu Apk, inte ens i framtiden.

  Föregående artikel John Mulaney-fan får sin gamla önskan uppfylld? Klicka för att veta exakt vad för denna stjärna!! Nästa artikel Sophie och Joe Jonas: Sophie och Joe välsignade med en nyfödd flicka! De är nyblivna föräldrar i stan!

  Fler artiklar

  Komi Can't Communicate Chapter 374 - Förväntat releasedatum, handling och allt annat här

  11 oktober 2022

  'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

  9 oktober 2022

  Nicola Peltz Beckham vägrar något drama med svärföräldrar

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022