Amitabh Bachchans Kaun Banega Crorepati 12 debuterar den 28 september. Här är alla spännande detaljer.

Den berömda spelshowen Kaun Banega Crorepati 12 kommer att återbesöka den lilla skärmen den 28 september. Den legendariska Amitabh Bachchan kommer att vara värd för showen.

https://youtu.be/79Q4Yexrusg

Den nya perioden av Kaun Banega Crorepati (KBC), som lyfter fram Amitabh Bachchan som värd, kommer att debutera den 28 september. Mainstream-spelprogrammet kommer att sändas på icke-helgdagar kl. 21.00 på Sony TV, vilket framgår av en rapport. Den nya perioden av showen kommer inte att vara densamma som under de senaste säsongerna. Det kommer inte att finnas någon livepublik, som en välbefinnandeåtgärd under Covid-19-pandemin.Amitabh fortsatte att gå för KBC 12 i slutet av augusti

Amitabh fortsatte att satsa på KBC 12 i slutet av augusti, i kölvattnet av återhämtningen från Covid-19. Han har delat bilder från uppsättningarna och räknat upp de hälsoåtgärder som vidtas mitt i pandemin.

kaun banega crorepati 2020: Säsong 12 av

De många bekymmer som rinner ut på välbefinnandet och att ta hand om sig tas med tillgivenhet och oro .. man ser hur man vill att alla ska ha det bra .. försiktighetsåtgärderna på inspelningsplatsen finns där för alla att se .. dessutom fortsätter arbetet .. det kan inte sluta .. det dundrar vidare, skrev han i ett blogginlägg och delade med sig av fotografier på skyddsåtgärderna som tas under fotograferingen.

Skaparna av KBC 12 spelar säkert

Enligt The Indian Express spelar skaparna av KBC 12 det säkert. Kandidater som valdes ut för det snabbaste fingret i början av rundan fick sig att frigöra sig på ett värdshus innan de gick in i setet. Dessutom spelas programmet in utan en livepublik.

Amitabh Bachchan delar senaste stillbilderna från KBC 12, show to air från 28 september | Kändisnyheter – Indien TV

Det här året är ovanligt för Amitabh, eftersom det markerar tjugo år av hans relation med programmet, som betecknade hans TV-debut 2000. Han har faciliterat varje säsong fram till nu, förutom den tredje säsongen, som underlättades av Shah Rukh Khan.

Hur mycket tid ägnar Amitabh åt KBC?

Amitabh har för sent upptäckt att han går för KBC 12 i 12-14 timmar varje dag. I ett tidigare blogginlägg hade han hänvisat till att när showen ursprungligen började 2000, skulle de filmas snabbt. Hur som helst, för närvarande tar det längre tid. Han hade uttryckt, längden på KBC vid den tiden var 45 minuter, vid den tidpunkten, annonsen., pauser för att avsluta en timme av showen .. vid den tidpunkt då förtrogenskapen visade sig på kontona, skulle vi avsluta krönika fortlöpande.. 45 min.. !! det var något .. för närvarande uppenbarligen med breddad tid och många olika funktioner till spelet har det börjat ta betydligt mer..

Amitabh Bachchan delar bilder från Kaun Banega Crorepati 12 set, säger

Amitabh Bachchan hade börjat ta ett skott på den nya säsongen på Kaun Banega Crorepati redan i maj, men efter två månader var han fast besluten att ha covid-19. Underhållaren återhämtade sig från infektionen för en månad sedan, varefter han fortsatte förberedelserna för showen. I ett av hans tidigare inlägg delade Big B likaså hur säkerhetsregler och konventioner för covid-19 har beaktats för arrangemangen av showen. Han postade en bildkomposition. Det här visar lagindivider som bär blå PPE-enheter på uppsättningarna medan de spelade in showen och sa: Det är återigen på väg ... i en ocean av blå PPE ... KBC 12 ... började 2000 ... dagens år 2020 ... 20 år! Stun ... det är en livstid!