American Horror Story Säsong 10: Vad har det klassiska TV-programmet i beredskap för sin publik den här säsongen? Läs mer för att veta om releasedatum, handling, rollbesättning och mer!

American Horror Story, eller AHS för kort, har blivit en av de mest populära programmen i USA vid det här laget. Showens fantastiska estetiska och kreativa handlingslinjer har fått massor av uppmärksamhet. Medan deras moderna syn på skräck lockar många tittare, är det skådespelarna som får dem att stanna. Under åren har AHS lyckats kasta stora namn och till och med vara en plattform för skådespelares karriärer. Som ett resultat blir fans av programmet glada när en ny säsong närmar sig sin release. Den senaste tiden har fans varit ivriga att veta detaljerna i säsong 10. Här är alla uppdateringar om AHS säsong 10.Utgivningsdatum: American Horror Story Säsong 10

Även om den tionde säsongen av AHS till en början skulle ha premiär i år, blev den tyvärr försenad. Det ursprungliga premiärschemat för showen var hösten 2020, men producenterna var tvungna att trycka tillbaka det. På grund av den världsomspännande pandemin lades produktionen för AHS ner. Som ett resultat kommer programmet nu att ha premiär 2021. Vi kan inte säga när det kommer ut 2021, eftersom programmet fortfarande kommer att vara under produktion när inspelningen börjar igen. Vi kommer dock att uppdatera dig när mer information kommer ut. Tills dess får vi vänta på eventuella kommentarer från producenterna.

Skådespelare: American Horror Story säsong 10

Den stora frågan, vem kommer att dyka upp den här säsongen? Tja, det finns några namn som vi känner till och som kommer att vara där den här säsongen. Till att börja, Sarah Paulson och Evan Peters har bekräftat att de återvänder till showen. Ryan Murphy nådde ut till dem båda och även om de inte var där i AHS: 1984, ville båda skådespelarna komma tillbaka för säsong 10. Utöver detta, Kathy Bates, Leslie Grossman , Billie Heavy , Adina Porter , Lily Rabe , Angelica Ross , och Hitta Wittrock återgår också till sina roller. Den största överraskningen var förmodligen AHS välkomnande Macaulay Culkin till showen. Andra överraskningsframträdanden kan också förekomma så var redo för det!

Handling: American Horror Story Säsong 10

Även om det inte finns mycket vi vet om handlingen i säsong 10, finns det några förutsägelser vi kan göra. Murphy har släppt tips på sitt Instagram-konto. Många av dessa var foton av hav med kryptiska bildtexter relaterade till AHS. Vi tror att det kan vara en nick till denna säsong bestående av hemska havsdjur eller något i närheten. Även om många teorier pågår online, är dessa bara spekulationer. Vi kan inte säga vad som kan hända med säkerhet förrän en ny trailer kommer ut. När det händer kommer vi att se till att meddela dig om det.

Trailer: American Horror Story Säsong 10

Även om skaparna av showen ännu inte har släppt en fullfjädrad trailer, lade de ut en teaser nyligen. Teasern innehåller några bilder och en hel del havsbilder. Den var nästan trettio sekunder lång och avslöjade inte mycket om säsongen. Men det lyckades skapa stämningen för säsong 10. Du kan se teasern genom att klicka på länken nedan.

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om En lugn plats 2 !