AMD vs NVIDIA: AMD 5000 GPU-sekvensen returnerades; ändå toppar NVIDIA rekordet med 5,3 % returavgift. Klicka här för att förstå huvudpunkterna!

Den utdragna konflikten har återigen börjat mellan två stora, AMD och NVIDIA. Sedan 1990-talet har denna GPU-konflikt gjort kunderna och kunderna förbryllade, men NVIDIA har hela tiden behållit sin tron. Även om AMD har ett mycket längre historiskt förflutna inom erans box, så har dess rival fått placeringen på kortare tid. Men som det nämnts är det extremt tufft att behålla tronen, främst i händelse av era.

Överensstämmer medMindfactory, AMD 5000 GPU:er returneras extra regelbundet av kunderna och detta är inte på något sätt utmärkt information för NVIDIA lika smart.De tekniska kunniga och de motsatta vanliga kunderna står inför ganska många krävande situationer när det gäller köp av grafikkort. Det kräver även ett stort antal finansiering. Så att välja den mest effektiva är att man måste. Det har dock observerats att trots att NVIDIA marknadsför extra grafiska spelkort än AMD, så är det sistnämnda topppriset.

AMD och NVIDIA: Gå tillbaka laddningar

Som med kunskapen köps nästan 76 280 grafikkort via NVIDIA och 44 100 spelkort via AMD. Även om extra spelkort köps via NVIDIA, återlämnar ändå konsumenterna AMD:s varor extra. Ungefär 1 452 AMD GPU:er har returnerats jämfört med 1 607 NVIDIA GPU:er. Vilket innebär att återgångsavgiften för AMD är 3,3 % medan de mest effektiva 2,1 % NVIDIA har returnerats.

Ändå toppar NVIDIA på detta back-record lika smart. Visst, NVIDIA GEFORCE RTX 2080Avhar den högsta gå tillbaka-avgiften på fem,3 %. det är värst för alla GPU-företag.

AMD och NVIDIA: Varför returnerar kunder produkten?

Det kan finnas fler än ett fåtal orsaker bakom returen av dessa spelkort. Och förklaringarna kommer också att sträcka sig från person till person. AMD 5000 GPU-sekvens har varit mycket problematisk från dess frigörelse. Det är mycket trögt som i jämförelse med sina konkurrerande företag och fick kunderna att titta länge.

Alternativt har det ibland observerats att vissa tredjepartsspelkort huvudsakligen från Powercolor returneras av kunderna. Det gör att hela AMD-företaget står på spel. Individer har övervägande problem nu och de överväger nu två gånger före köp. Även om den hittills mest effektiva återgångsavgiften har varit högre men när detta fortsätter så här, så kan definitivt inköpsavgifterna också påverkas i slutändan.