AMD lanserar Ryzen 4000 G-seriens chips! Företag försäkrar att shoppare skulle behöva följande chip som ersättning

I dagens tekniska värld stiger platstävlingen i ett snabbt tempo. AMD:s release av senaste Ryzen 4000 G-Sequence och Professional Sequence APU för stationära datorer. Det anses vara en riktigt perfekt överföring till sin rival Intel. Ryzen 4000 G-Sequence har tagit en generationsskjutning på marknaden för stationära processorer. den levereras med integrerad grafik för konsument- och företags-PC-marknader.

Alternativ för AMD Ryzen 4000 G-serien

Ryzen 4000 G-Sequence omfattar sex SKU:er från Ryzen tre till Ryzen 7. Den kommer med ett kompletterande Ryzen Professional-mode som inkluderar så mycket som åtta kärnor - 16 trådar, en 4,4 GHz krydda frekvens, en tre,6 GHz bas frekvens, en 12 MB cache, 8 grafikkärnor, en 2 100 MHz grafikfrekvens.AMD skulle också kunna befria 3 Athlon 3000 G-Sequence-processorer med komplimenterande professionella mode. Detta kan i allt högre grad omfatta så mycket som fyra kärnor, en frekvens på tre, nio GHz och sex MB cache. Professionellt mode syftar till förbättrad säkerhet och hanterbarhet. Den huvudsakliga effektiviteten med flera kärnor och möjligheten att spela videospel i 1080p-lösning kan också få köpare att tänka på.

Den enda bristen att upptäcka är att de kommer att vara bäst i förbyggda tekniker från massiva PC-tillverkare och inte längre i detaljhandeln.

Robert Hallocks uppfattning

Robert Hallock, chef för teknisk reklam på AMD-gruppen, sa att företaget inte var redo att kontrollera Ryzen 4000 G-serien mot Intels nya kärnprocessorer från 10:e eran, men jämförelser med processorer från den nionde eran har bekräftat att AMD:s nya APU:er är en enorm lycka till inom den virtuella globala.

Ryzen 4000 G-serien förbättrar den grafiska effektiviteten genom 60 p.c och är timmans önskan om montering.
Standardvideospel som Grand Robbery Auto V och Rocket League som arbetar i 1080p vid låga grafikinställningar, AMD uppgav att flaggskeppet, åttakärniga Ryzen 7 4700G kan tuffa ramar i överensstämmelse med 2:a över Intels Core i7-9700.