AMC Theatres planerar att återöppna mer än 100 platser i USA med start den 20 augusti!!

Vår favorit AMC-teatrar planerar att öppna igen denna månad. De inför också några ändringar i företagets prenumerationstjänst. Vilka är skillnaderna? Vad är publikens reaktion? Fortsätt läsa för att veta allt om återöppningen av AMC Theatres.

  • AMC Theatres planerar att öppna igen på mer än 100 platser senast den 20:e denna månad.
  • AMC-teatrar kommer att fortsätta att öppna långsamt runt om i världen beroende på situationen.
  • De har dock några ändringar i A-klassprenumerationstjänsten.

Så äntligen, efter en mycket försening, kommer AMC Theatres att öppna den 20 augusti i hela USA. deras deklaration om öppningen framgår av de e-postmeddelanden de skickar till sina kunder. Från och med augusti kommer mer än 100 AMC-teatrar att öppna. Det står också att AMC kommer att fortsätta att öppna teatrar över hela världen beroende på platsens situation. AMC hävdar också att de kommer att öppna upp mer än sina två tredjedelar av biograferna den 3 september.Väl!! detta är definitivt en god nyhet för alla filmälskare. AMC Company, den största teaterkedjan i landet, driver cirka 600 teatrar i USA. Men nyligen, på grund av covid-19-pandemin, står de inför många utmaningar i sin verksamhet. eftersom varje företags ekonomiska status påverkar coronasituationen, så är Amc också ett inget undantag.

Det skriver företaget i ett mejl som skickats till AMC A-lista medlemmar att snart kommer vi att öppna våra teatrar på andra platser också efter ytterligare godkännande från statliga och lokala myndigheter. Den här gången säger företag som tar en säker sida att alla arbetare och kunder måste bära masker på teatrarna. Eftersom företaget i juni drabbades av kontroverser över kommentaren från dess vd Adam Aron. I juni säger han att maskbärande är en individs personliga val och inte ett tvång när man arbetar på deras teatrar.

E-postmeddelandet säger att kunder kan förvänta sig kontinuerlig extra rengöring och desinficering av områden med hög trafik, att handdesinfektionsmedel och desinfektionsservetter skulle vara allmänt tillgängliga. Företaget säger också att de kommer att begränsa sina platser på teatrarna och kommer att ha ett ordentligt sittarrangemang för att upprätthålla ett socialt avstånd. Företaget påstår sig använda högteknologiska HEPA-dammsugare och MERV 13 luftfilter . Så de försäkrar sina kunder att ge en så säker miljö som möjligt.

Deras återöppningsfilm kommer att innehålla - Disneys de nya mutanterna och Christopher Nolans grundsats. Dessutom skulle de sälja en biljett på 15 cent den 20 augusti, alltså på en öppningsdag.

De planerar också att införa några förändringar i A-list-prenumerationstjänsten. Denna tjänst låter kunden se tre filmer på en vecka. Så, enligt företaget nu, kan de kunder som måste ställa sina kort på is på grund av COVID – 19 återuppta sin tjänst till 1 december 2020. Det är ett personligt val och inget tvång alls.

Företaget säger att man kan förnya eller avbryta tjänsten när som helst när man sitter hemma. Företaget beslutar sig dock för att ta bort alternativet för en online-belöningsvinnande ansökan.

alla tittare är för glada över att lyssna på öppningen av AMC-teatrarna

Läs också -

Adele: Vad är hemligheten bakom Adeles viktminskningsförändring! Titta på hennes häpnadsväckande förvandling!