Amber Heards nya tvist: Den berömda Aquaman-skådespelerskan hamnar i en annan kontrovers efter att ha burit olämplig klänning under sitt besök i en moské!

Den berömda Aquaman-skådespelerskan Amber Heard har slagit i rubrikerna på grund av många anledningar på sistone. Alla som hänger med i underhållningsnyheter känner till tvisten mellan henne och Depp. Johnny Depp och Amber Heard var i ett förhållande och separerade för ett tag sedan. Ända sedan dess har de två väckt misshandelsprocesser mot varandra. Det var dock inte därför skådespelerskan fick hat nyligen på sociala medier. Hon besökte Istanbul för ett tag sedan och la upp en bild på henne i en moské. Den muslimska gemenskapen var arg och påstod att hon bar en olämplig klänning. Läs för att ta reda på alla detaljer.

Om Amber Heard: Amber Heards nya tvist.

Amber Laura Heard är en amerikansk skådespelerska född den 22 april 1986. Hon började sin karriär med roller i tv-branschen och mindre roller i små filmer. Det mesta av Heards skådespelarkarriär började när Amber spelade huvudkaraktären i CW:s show Hidden Palms. Hon gjorde också olika andra filmer som fick ett blandat kritiskt mottagande. Amber är mest känd för sina roller i Magic Mike och Aquaman. Hon är också engagerad i välgörenhetsarbete och aktivism för våld i hemmet. Amber hamnade nyligen i en juridisk strid med Johnny Depp angående misshandelsanklagelser.Hennes besök i Istanbul: Amber Heards nya tvist.

Nyligen besökte Amber Istanbul och åkte till många turistplatser att besöka. Hon besökte också en moské och postade foton av henne från besöket. Vi såg henne bära en rosa halsduk över huvudet och en vit blus. Hon hade lagt upp bilden på sitt officiella Instagram-konto. Det muslimska samfundet motsatte sig dock detta och kallade klänningen mycket oblyg. Folk var arga över att skådespelerskan inte täckte hennes huvud och hals med halsduken. Motreaktionen inträffade för att slöjan skilde sig från en hijab.

Ambers svar: Amber Heards nya tvist.

Skådespelerskan har stängt av kommentarerna på sitt foto. Hon har gjort detta efter att alla offentliga motreaktioner hade skett på sociala medier. Amber verkar inte bry sig mycket om kontroversen. Hon twittrade till och med och sa att den som betalade för att skriva detta inte betalade tillräckligt. Annat än det har hon lagt upp berättelser på Instagram från Grekland. Du kan se henne njuta av den svala brisen på en yacht i Grekland. Än så länge verkar det inte som att hon kommer att reagera på någon av motreaktionerna. Vi kommer att uppdatera dig när vi har mer information om ärendet.

Amber har mötts av mycket hat på sociala medier den senaste tiden. Hennes juridiska strid med Depp fick många fans arga över hela frågan. Anklagelserna om att hon misshandlat och trakasserat Depp har haft en enorm inverkan på hennes offentliga image. Hon har dock försökt att göra samma sak mot sitt ex under en längre tid nu. Vi måste komma ihåg att hon startade misshandelsanklagelserna. Tvisten mellan de två kändisarna är i ett dödläge för tillfället. Det ska bli intressant att se deras karriärer påverka detta.

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om A Discovery of Witches Säsong 2 .