Amber Heard och Johnny Depp i en ny omgång av bittra rättegångar. Depp ställer ett ärekränkningsfall på flera miljoner dollar mot Heard!

Johnny Depp har ett nytt fall 'Multi-Million Dollar'-fall mot Amber Heard! Amber Heard redo för omgång två! hanär inte trött på att slåss mot sin ex-fru Amber Heard. Efter att ha bråkat och avslutat sitt äktenskap släpade de sin skilsmässa till domstol i vad som visade sig vara en ful affär.

De två låste igenhornnär de slogs mot varandra vid domstolen i Storbritannien. Nu tyder den senaste rapporten på att Johnny återigen ska draAmber Heardtill domstol. Detta skulle vara den tredje instansen när de två juridiskt står mot varandra. Deras liv visar sig vara mer dramatiskt än deras filmer.Johnny Depp sägs förbereda sig för att återigen möta Amber Heard i rätten i ett nytt rättsfall för flera miljoner dollar. Depps advokater förväntas leverera papper i Amerika som kan leda till att hans ex-fru Amber vittnar igen om deras turbulenta äktenskap. Amber, 34, har tidigare hävdat att Hollywood-skådespelaren var misshandlande och våldsam mot henne under deras tre år tillsammans.

Ms. Heards advokater förväntar sig att Depp ska lämna in papper i Amerika som kan resultera i att hon ännu en gång vittnar i domstol om deras äktenskap.

Johnny Depp och Amber Heard Legal Wars

Mr. Depp förnekar påståendena och säger att hans ex-fru var våldsam mot honom.

Medanartikelnnämnde inte Depp vid namn, hon beskrev sig själv som att hon blev 'en offentlig person som representerade övergrepp i hemmet.' Tvåbarnspappan Johnny, 47, har bestämt förnekat anklagelserna och ställde The Suns utgivare News Group Newspapers inför domstol i juli för en artikel som kallade honom en 'hustruslagare'.

Hans advokater hävdar hadeeffektenav att felaktigt framställa honom som hustruslagare, orsakade stora förtal.

En källa nära skådespelerskan sa: 'Ambers team är supernervösa över att han ska stämma igen, den här gången i USA. Det verkar som att han inte kommer att stoppa något för att förstöra henne.

'Oavsett vad resultatet blir [av Depps fall mot The Sun], förbereder sig Amber för omgång två, men om Johnny vinner sitt fall mot The Sun så är det det, han kommer att gå och gå. Detta kan fortsätta i många år framöver.'

p:nth-of-type(2)','sizes':[[8,8]],'hideOnSensitiveArticle':true,'relativePos':'after','additionalClass':'in-article','name ':'div-gpt-ad-vip-slot','type':'VIP'}' data-gpt-placeholder='' data-response-start='5735.379999998258' data-type='gpt' data-begärd ='9152.47499999532' data-google-query-id='COPIuv3CyusCFUkojwodEfwDMg' data-timer-slot-rendered='18532.88500000781' data-rendered- data-rendered- data-response-end='19497'92997'9297'9297'