Amber Heard avslöjade att hon LJÖG om att DONERADE 7 MILJONER USD skilsmässapengar från Johnny Depp, [chockerande]!

Amber Heard och Johnny Depps skilsmässa har varit komplicerad. Mitt i de juridiska striderna upptäcktes det att Amber aldrig donerade sin bosättning till välgörenhet som utlovat. Den senaste uppdateringen är att hon kommer att donera 7 miljoner USD i intäkter från hans rättegång mot brittiska tabloiden Sun på söndagen efter att de hänvisade till honom som 'wife-beater'

Amber Heards skilsmässa har varit en lång och utdragen prövning. Hon var gift med Johnny Depp i bara 3 år innan deras äktenskapliga elände tog slut 2016, vilket resulterade i en dyr uppgörelse på 7 miljoner USD från skådespelaren som hon lovade att den skulle doneras till två viktiga ACLU-välgörenhetsorganisationer: The American Civil Liberties Union ( ACLU) och barnsjukhuset Los Angeles (CHLA). Nu har rapporter kommit ut som säger att ingen av institutionerna någonsin mottagit några donationer som härrörde från denna situation; istället anklagar hon sin exman för att ha stämt den brittiska tabloidtidningen The Sun efter att de stämplade honom som en fru-misshandlare redan 2018.

När en domare i november 2020 beslutade att Heards anklagelser om våld i hemmet var i huvudsak sanna, nämnde domstolen också att hon donerade sin skilsmässa till välgörenhet. Depps juridiska team hävdade att denna falska information om betalningar påverkade domen och tillade att det bara var ett exempel på hur hon orkestrerade kalkylerade lögner för att påverka opinionen under rättegången. Johnny uttryckte senare sin frustration över att inte få en opartisk utfrågning när han sa att jag inte fick en rättvis skakning.Jhonny Depps överklagande avvisades av domstol:

Med färska bevis överklagade Depps juridiska team för att upphäva domen från november 2020. I mars 2021 avvisade emellertid appellationsdomstolen deras överklagande och slog fast att Kevin inte kan ifrågasätta High Courts beslut om att han anföll sin tidigare partner Amber Heard. Även om James Dingemans och Nicholas Underhill sa att det inte fanns några fel eller misstag av domare i högsta domstolen men de hävdade också att det var helt rättvist utan att några ändringar behövde göras alls.

John Depp har lämnat in en ärekränkningsprocess mot Amber Heard efter att hon skrivit en kommentar i Washington Post. Artikeln påverkade hans karriär negativt, vilket ledde till att han fick avgå från Gellert Grindelwalds roll i Fantastic Beasts.