Amazonens Lord of the Rings TV-sekvens: Unencumber Date, Forged och olika uppdateringar associerade med The Sequence

Amazon Studios kom in i rubrikerna igen i november 2017 när de köpte World Broadcasting Rights för tv-anpassningen av J. R. R. Tolkiens roman, Sagan om ringen för hela 250 miljoner dollar. Den fashionabla modellen av Sagan om ringen, regisserad av Peter Jackson, fick en enorm mängd på 2,9 miljarder dollar på World Field Administrative Center. Bortsett från det fick filmen 15 Oscarspriser av 30 nomineringar.

En handling av New Sequence: Amazon Ringens Herre

Amazon har nu inte publicerat mycket om den nya sekvensen, men inom teasern som lanserades för ett par månader sedan, säger bildtexten Welcome to the 2d Age, vilket väckte ett surr från Lord of the Rings-fanbasen. Center Earths historiska förflutna, uppdelat i 4 åldrar, och årstiden berättar om den andra tidsåldern tidigare än Sagan om ringen.Amazonas Sagan om ringen: Gå tillbaka till det smidda

Eftersom Amazon Studios anställde Jackson och Patrick McKay för Sequence, spekulerar älskare att det kan finnas en gå tillbaka av få bekanta stora namnbesättningar. Sauron är förmodligen den mest spekulerade vars girighet efter energi, svält och ansträngning gör en bana för den andra tidsåldern. Elrond kunde också förväntas gå tillbaka. Med undantag för dessa två, Galadriel, kan Elronds svägerska dyka upp för en comeback.

Amazon Sagan om ringen: Stort namn Forged ansluten till Sequence

Fram till nu hade 3 huvudskådespelare introducerats i teasern. Will Poulter kommer att heta som en skicklig fighter, Baldor; Markella Kavengeh kommer spela Tyra , en person som är en tomte och Joseph Mawle , ofta kallad Farbror Benjen från Recreation of Thrones kommer att heta stort eftersom huvudskurken, Oren . Dessa 3 karaktärer är inga av Tolkeins karaktärer; de är helt autentiska.

Amazon Sagan om ringen: Ta bilder och tillverkningsvärde

Amazon Studios började ta bilder för 2d Age i februari 2020. Alternativt, på grund av den globala covid-19-pandemin, brukade fotograferingen skjutas upp i mars. Fram till dess har det inte funnits några uppdateringar för fotograferingen.

JD Payne och Patrick McKay valde Nya Zeeland för att ta bilder som motiverade det underbara med växtbaserade grejen med webbplatsen. Den angivna platsen för att ta bilder av 2d-åldern kan inte vara extra verklig än Nya Zeeland, nämnde McKay.

När det gäller tillverkningsvärdet, hade uppskattningar tillverkats från hela 1 miljard dollar för tillverkning.

Amazon Sagan om ringen: Unencumber Date

Det har inte förekommit några uppdateringar utsatta för urladdning av displayen, men som i takt med uppskattningarna kan displayen låsas upp på onlineplattformar med hjälp av Kanske 2021 .