Amazon.com Sagan om ringen TELEVISION-serien: Releasedatum, skådespelare, såväl som olika andra uppdateringar relaterade till serien

Amazon Studios skapade den rakt in i rubrikerna redan i november 2017 när de förvärvade de globala sändningsrättigheterna för tv-versionen av J. R. R. Tolkiens unika Sagan om ringen för enorma $250 miljoner. Den moderna varianten av Sagan om ringen, guidad genom Peter Jackson, tog in en enorm mängd på 2,9 miljarder dollar på Global Box Office. Bortsett från det fick filmen 15 Oscarspriser från 30 nomineringar.

En berättelse om den nya serien: Amazonas Sagan om ringen

Amazon.com har faktiskt inte avslöjat mycket om det helt nya setet, men i smakprovet som lanserades för några månader sedan, säger undertexten Welcome to the Second Age, vilket stimulerade ett surr bland Lord of the Rings-fansen. Rekordet för Middle Earth, uppdelat rakt i 4 blir äldre, liksom tiden visar att den andra blir äldre strax före Sagan om ringen.Amazonas Sagan om ringen: Return of the Cast

Eftersom Amazon Studios valde Jackson såväl som Patrick McKay för serien, gissar följare att det definitivt kommer att bli en vinst på ett par bekanta kändisregisseringar. Sauron är faktiskt den absolut mest antagna vars grislighet efter makt, matbegär, såväl som elektrisk kraft hjälper till att göra en väg för 2:an att bli äldre. Elrond antas faktiskt också skicka tillbaka. Bortsett från dessa par, Galadriel, kan Elronds svägerska dyka upp för en väckelse.

Amazonens Lord of the Rings: Star Cast fäst till serien

Tills för närvarande har 3 blystjärnor faktiskt introducerats i smakprovet. Will Poulter kommer att spela som en skicklig konkurrent, Baldor; Markella Kavengeh kommer definitivt att delta i Tyra , en person som faktiskt är en älva också Joseph Mawle , även kallad Farbror Benjen kommer från Game of Thrones kommer definitivt att spela som den bästa skurken, Oren Dessa 3 personligheter är faktiskt ingen av Tolkeins personligheter; de är positivt autentiska.

Amazon Sagan om ringen: skytte såväl som produktionskostnad

Amazon.com Studios började avfyra för den andra tidsåldern i februari 2020 Som ett resultat av covid-19-pandemin över hela världen försenades avfyrningen faktiskt i mars. Förrän efter det har inga uppdateringar sympatiserat med eldningen.

JD Payne såväl som Patrick McKay valde Nya Zeeland för eldningen som bekräftade platsens ekologiska tilltalande. Den föredragna platsen för avfyring av 2:a blir äldre kan verkligen inte vara mer exakt än Nya Zeeland, konstaterade McKay.

När det gäller tillverkningskostnaden har prisuppgiften faktiskt skapats från en massiv $1 miljard för tillverkning.

Amazon Sagan om ringen: Releasedatum

Det fanns faktiskt inga uppdateringar baserat på lanseringen av programmet, men baserat på prisuppgiften kan programmet laddas ut på internetsystem via maj 2021