Älskar All Play Avsnitt 13 - Spoilers, sammanfattning och allt du behöver veta.

Love All Play, som också är populärt känd som The Speed ​​Going To You is 493 km är en ny sportrom-com som släpptes nyligen 2022. Det är en koreansk serie som är regisserad av Jo Woong. Serien har Park Ju-Hyun, Chae Jong-hyeop, Park Ji-Hyun, Kim Moo-Joon och Seo Ji-Hye i huvudrollerna och har en målserie på 16 avsnitt. Avsnitt 13 av Love All Play har en speltid på 62 minuter.

Sammanfattning av avsnitt 13 av Love All Play:

I avsnitt 13 av Love All Play visas att Tae-yang är på prov i två veckor. Detta efter att hon hade lagt ut ett ursäktbrev för Park Jun-young på sociala medier. Medan Tae-yang fick en motreaktion ville Kwon skjuta men Tae-yang stannade kvar i laget bara på grund av tränare Lees ansträngningar, vilket hjälpte Tae-yang mycket. Yuk Jung-hwan frågar Tae-jun om Tae-yangs tillstånd. Det är då som Yuk Jung-hwan lär sig om upplösningen mellan Tae-yang och Tae-jun.

Love All Play avsnitt 13

Jung-hwan blir förvånad över nyheten om att Tae-jun och Tae-yang gör slut. Sedan bestämmer han sig för att ringa Jun-young för att berätta för henne om Tae-yangs skyddstillsyn och hennes uppbrott med Tae-jun. Men det verkar som att Jun-young inte var riktigt upprymd över menande denna nyhet. Hon berättar för sin mamma om Tae-juns uppbrott. Efter att hon hört detta tänker hon på att hennes son måste ha lidit ensam hela denna tid. Så hon skickar Jun-young för att ge Tae-yang hans favorittillbehör som hon lagade åt honom.Yu-min och Tae-yang träffas av en händelse. Där frågar hon sig om sitt förhållande till Jung-hwan. älskar all lek

Yu-min släpas ut av Jung-hwan så Tae-yang och Tae-jun har lite avskildhet för att reda ut saker. Tae-yang ber Tae-jun att inte undvika henne eftersom de kommer att stå ansikte mot ansikte många gånger. Tae-jun säger åt henne att inte bry sig om honom och att han kommer att skada sig själv.

Vad är slutet på avsnitt 13 av Love All Play?

Till slut ser vi att Jun-young blir tillfrågad av Tae-jun att spela en match med henne. Det är under spelandet som hon märker att något är fel med hennes knä på Tae-jun. När hon tar honom till sjukhuset råder läkaren honom att vila i hela sängen under några dagar. Läkaren frågade om han någonsin känt någon smärta, till detta sa han att även om han kände smärta trodde han aldrig att detta skulle vara något särskilt allvarligt att uppmärksamma. Jung-hwan besöker Tae-jun när Jun-young är med honom. Båda får avslutning och önskar varandra goda dagar framöver.

Recension av avsnitt 13 av Love All Play:

I Love All Play avsnitt 13 återkommer Tae-yang till sina tidigare vänner när hon avslöjar sanningen om sitt förflutna. På grund av skulden som hon kände straffade hon sig själv mer än hon förtjänade. Jung-hwan och Jun-young blir fria från sitt förhållande efter att de äntligen släppt ut sina undertryckta känslor.

Tillveta mer om releasedatum och handlingen för avsnittet13 av Love All Play, klicka på länken nedan: