ALLT OM REKORD AV RAGNAROK KAPITEL 67!! UTGIVNINGSDATUM OCH PLOT

The Record of Ragnarok är en av de mest populära mangaserierna av Shinya Umemura och Fukui Takumi. Illustrerad av Ajichika, den här mangans första nummer debuterade på Coamix-plattformen för unga vuxna, i november 2017. I juni 2021 markerade Record of Ragnarok sin debut på det västra halvklotet genom Viz media.

Andra namn och deras popularitet:

ragnarok

Denna engelsk översatta Record of Ragnarok är också populärt känd som Shuumatsu no Valkyrie eller Doomsday.



Populariteten för denna serie växte till en sådan grad att den även omvandlades till en Netflix-serie med samma namn. 2018 blev Record of Ragnarok den femte flestpopulära mangaserier. Enligt de anställda på Nationwide Bookstores gjordes Record of Ragnarok 2020 till den 12:e mest rekommenderade serietidningen. Att spela in sin försäljning upp till cirka 8 miljoner exemplar av Record of Ragnarok visar hängivenheten hosmanga läsare mot denna serie.

Översikt över historien:

Berättelsen utspelar sig när gudarna bestämmer sig för att sammankalla ett möte för att bestämma om de ska tillåta mänsklighetenleva eller dö och i slutändan välja att dödamänskligheten. Men en ensam valkyria föreslår idén att gudarna och mänskligheten utkämpar ytterligare en kamp för att säkerställa mänsklighetens fortsatta överlevnad. Slutligen beslutades det att tretton gudar kommer att stå emot tretton mästare i en-mot-en-strid vars resultat skulle avgöra mänsklighetens öde.

bekämpa

I Record of Ragnarok ser vi alltså att efter 7 miljoner år, 13 gudar och 13 mänskliga krigare kämpade för att avgöra mänsklighetens öde inspirerade av en valkyria vid namn Brunhilde .

Efter Valkyrie Brunhilds föreslagna sätt att rädda mänskligheten från att gå under, kommer gudarna överens om striden som kommer att ställa 13 anmärkningsvärda människor från hela historien mot 13 av de mäktigaste gudarna i en-mot-en-dueller till döden. Och mänskligheten beslöts att bli skonad om deras sida vinner sju dueller.

För att jämna ut oddsen får varje människa stöd av en valkyria som förvandlas till en Volund, ett formidabelt vapen anpassat till deras stridsstil, på bekostnad av hennes liv, bara om användaren dör.

Utgivningsdatum:

Fansen till Record of Ragnarok är fortfarande förvånade över dettaserierefter premiären av föregående kapitel. Nu är fansen ivriga attvet när Record Of Ragnarok Chapter 67 kommerut. Tja, vi har goda nyheter. Kapitel 67 av Record Of Ragnarok tillkännagavs att släppas den 23 maj 2022. Så det är redan ute!

Var kan du läsa det här kapitlet?

Kapitel 67 i Record Of Ragnarok är tillgängligt på den officiella webbplatsen för Record of Ragnarok.Fans kan läsadet online genom att surfa igenom webbplatsen.