Allt du behöver veta om Rihannas omslagsinspelning för Harper Bazaar-septembernumret. Klicka här för att veta mer.

Alla älskar Rihanna inte bara för hennes låtar och de satsningar hon startade utan för vad hon gjorde nyligen. Eftersom hon är känd för att få sina fans att bli gaga över henne. Det blir tydligt från hennes senaste modefotografering. Se denna fantastiska video av Rihannas fotografering:

Rihannas fotografering för Harper Bazaar

Sångaren har nyligen medverkat i omslagsinspelningen av modetidningen Harper Bazaar i septembernumret. Nyheten kommer vid en tidpunkt då hon är upptagen med sin kosmetikasatsning Fenty House som hon startade 2017. Strax därefter lanserade hon Savage X Fenty ett underklädesmärke och Fenty skin en hudvårdsavdelning av detsamma. Även om hennes fans ivrigt väntar på hennes nya album sedan släppet av Anti 2016. Sångerskan-skådespelerskans fotografering vid en tidpunkt kommer överraskande för dem och markerar hennes övergång till modetidningens fotografering.Rihannas vackra klänning för omslaget

I tidningen dök hon upp på omslagets förstasida iförd en vit änglalik klänning med flätat hår. Hon har applicerat mörkrött läppstift som lägger till en underbar färgkombination till den utvalda bilden. Hela tidningen svämmar över av hennes bilder men fotografen Grays Sorrenti-bild på hennes galaklänning med Met-galaklänning är anmärkningsvärd. Den skildrar hennes hyllning till klänningen skapad av modedesignern Guo Pei.

Bland bilderna finns en där bakgrunden på bilden är inställd i en kuperad lantlig buske med Rihanna i en ringblomma Sherling-rock och den fransade klänningen designad av Bottega Veneta. Förutom det har hon på sig diamantörhängen av Harry Kotlar.

På en annan bild ses hon bära en bikini av Savage X Fenty hennes underklädersetikett medan hon ligger på en säng.

Uttalande på officiella Twitter Handle

Som alla tycker om att fira med familjen. Rihanna har sin stil att fira. Strax efter släppet av fotograferingen i sociala medier, uppskattade sångerskan-skådespelerskan sin fotograf i hennes melodi. Med hennes Twitter-handtag se tweeted Grey Sorrenti You Baaadddd!!! delar en bild på henne iförd Bottegas klänning. Som svar på samma tog Sorrenti Instagram, där han publicerade flera bilder på Rihanna på sin berättelsesida och lade till Rihanna är den sanna definitionen av en kvinna.

Bilder på Rihanna kommer att publiceras i 26 upplagor av Harper Bazaar. Med försäljningen av samma början från 13 augusti 2020 i U.K.