Allt är borta: Hundratals hem brändes i amerikanska skogsbränder. Klicka här för att läsa den.

USA drabbas av den värsta skogsbranden någonsin. Sammanlagt 100 skogsbränder utbröt på en gång och uppslukade närliggande landskap. Efter att ha haft ett område som nästan motsvarar New jersey, under dess effekt, sprider sig lågorna nu över olika angränsande provinser i USA. Dess starka inverkan kan anas från den försämrade luftkvaliteten i delstaterna Washington, Orleans och Kalifornien.

Sedan utbrottet i augusti har bränderna hittills tagit totalt 24 liv. Medan vissa människor har försvunnit i områdena Oregon, Jackson Marian och andra lane counties. Flera fastigheter är skadade inklusive 3900 strukturer i 3 framstående västkuststater.Förintelsen

Dess vrede över Molalla, ett samhälle 25 mil söderut i centrala Portland, var den största där människor ombads att lämna. Flockande människor lämnade staden som förvandlades till en spökstad. Däremot har 18 personer vägrat att flytta. Brandmännen har fullt upp med att övertyga densamma.

Kalifornien är den värst drabbade där 740 000 hektar mark förstördes på grund av brand och nästan 68 000 människor evakuerades. Utöver det genomgår även Orleans samma fas där en halv miljon människor hålls under beredskap. Alla som bodde i närheten uppmanas att lämna platsen så snart som möjligt.

Oregons guvernör Kate Blown förklarade situationen att 40 000 personer var under obligatoriska evakueringslarm. Ungefär 50 000 var under evakueringsmeddelanden om antingen röda GO-varningar att lämna hem omedelbart, gula BE SET-varningar att lämna med ett ögonblicks varsel, eller gröna BE READY-varningar sa hon.

Erfarenheter

De överlevande från incidenten delade med sig av sin brutala upplevelse. Några av dem är så rädda att de höll ögonen stängda tills de nådde den säkra platsen. Bland dem var barn de mest utsatta. brandmän gör sitt bästa för att rädda dem alla.

Det är ett mycket smärtsamt ögonblick för familjerna eftersom de förlorade allt, de hade men de har fortfarande liv.

Bekämpa elden

Det största problemet inför brandmän är att kontrollera branden och evakuera andra. De vidtar säkerhetsåtgärder och är beredda på det värsta. Det uppskattas att deras uppgift kommer att bli lättare under de kommande veckorna på grund av en ökning av luftfuktigheten med en minskning av vindhastigheten vilket resulterar i risker för regn.

Vädret kommer att bli gynnsamt för oss, säger Dong Grafe, brandskyddschef i Oregon och förklarar detsamma.

Fortsätt följa oss för kommande nyheter och de senaste uppdateringarna.