Alla kommande filmer och TV-samlingar av Adam DeVine under de 12 månaderna 2020 och 2021: Detaljerad kunskap och frigöringsdatum

Hittills några år, Adam DeVine har kastat ut filmer och TV-samlingar efter behag. Han har burit på ryktet att Pitch Absolut bäst insamling levereras till honom, med maximal professionalism. En standard i romantiska komedier, DeVine har den där pojkens efterföljande dörrtjusning även om han sällan är en pojke längre.

Detta är trailern till hans nya film, Ohälsosamma begrepp. Ta en tittAdam DeVine: En utvärdering

Adam Patrick DeVine brukade vara född i Waterloo , Iowa den 7 november 1983. Han flyttade dock till Änglarna senare platsen han gjorde ett rykte för sig själv inom ståuppkomedikretsen. Men för DeVine tjänade komedi ett bättre mål lika smart. I sin ungdom genomgick han en farlig ödesvändning som gjorde var och en av hans ben värdelösa. Han kom hit igen från en nära döden njut och komedi hjälpte honom på hans college att hantera ärren och mobbningen.

Adam DeVine: Filmografi

DeVines första steg framåt kom här i Comedy Centrals Arbetsnarkomaner som sträckte sig från 2007 till 2011. Hans skildring av Adam DeMamp bli en fansfavorit och ungdomsprisernas älskling. De 12 månaderna 2012 märkte han att han visades som Bumper Allen i den musikaliska komedin Pitch Absolut bäst . Filmen brukade vara en genombrottssuccé och alla solida individer tillsammans med DeVine fick ett slingrigt rykte. Han återvände för att spela Bumper i uppföljaren 'Pitch Absolute best 2' 2015. Mellan dessa verkade han i ganska många små roller i 'Group', Arresterad konstruktion , Comedy Bang! Smäll! och Grannar (2014).

Han verkade som Jason vid sidan av tungviktare som Anne Hathaway och Robert de Niro i komedin 2015 Praktikanten . Adam DeVines samarbete med Comedy Central fortsatte tillsammans med hans nya display Mike och Dave vill ha datum för bröllopsceremoni som började 2013. Återigen, älskare av de senaste åren kan till och med notera hans snålhet som Andy i ABC:s succéserie. Fashionabla krets av släktingar . 2018 var han med och skrev och spelade i När vi först träffades.

Adam DeVine: Kommande filmer och samling

Här är ett register över de kommande filmerna och samlingen av Adam DeVine:

  • The Fabulous Bushy Freak Brothers (2020)

  • Utdöd (att introduceras)

  • Jexi (2020) Ohälsosamma begrepp (att introduceras) Superstar Trek (2020)