Alien Isolation mods: Här är några av de bästa mods du kan använda för att underlätta ditt Alien: Isolation-spel!

Redan 2014 var Alien: Isolation ett av de läskigaste spelen som kommit ut. De flesta som spelade spelet hade sagt att spelet var panikframkallande och skrämmande att spela. Spelets ständiga hot om att en utomjording jagar dig genom ventilerna förlamade många spelare. Även om spelet inte var något nytt, sålde dess sci-fi-atmosfär affären. Spelet fick betydande framgångar inom skräckgenren och har många fans. Men det finns många människor som inte har spelat spelet bara på grund av svårigheten. Om du är en av dem, här är några mods som hjälper dig på resan mot att slå spelet!

Life Savers: Alien: Isolation mods.

En stor del av tiden kommer spelarna att ha ett möte med Alien. I dessa fall har de för det mesta inget annat val än att springa eller gömma sig. I senare skeden av spelet får de några verktyg som hjälper dem att attackera Alien. Dessa verktyg skadar inte Alien men lyckas skrämma bort den. Men många spelare har klagat på att vapnen ofta är oanvändbara. Därför detta mot kommer att öka deras effektivitet, och till och med Stun Baton kommer nu att skrämma bort Alien.Flaming Bolt gun: Alien: Isolation mods.

Även fans av skräckgenren kan uppskatta nya vapen i spel. För det mesta introducerar moddar inte sådana saker i spel eftersom de är svåra att göra. Den här modden tar dock fram ett innovativt koncept för ett av vapnen i spelet. Det är en mod för Bolt Gun i spelet, vilket ökar dess kraft. Modden lägger till flame rounds till pistolen, och kan till och med lägga till sura rounds om du vill. Dessa brandkulor kommer avsevärt att öka ditt självförtroende kring Xenomorph. Skaffa flame mod här och syramoden här .

Silent Movement: Alien: Isolation mods.

En av de värsta sakerna som kan hända i ett skräckvideospel är att varna fiender för att du av misstag sprintade. Fotsteg gör dessa spel mycket svårare än de behöver vara. Även i spel som Outlast varnade dina fotspår alla närliggande psykopater på mentalsjukhuset. På samma sätt, om du springer i det här spelet, kommer Alien att dyka ut ur ventilerna för att jaga dig. Med denna mod kan spelare stänga av sina fotsteg och därmed undvika hoten helt och hållet. Spring runt allt du vill på rymdskeppet med detta mot .

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel omInto the Breach-mods.