Alessandro eleganta utseende rockar internet! Hennes high-Rise shorts, livfulla kappa och stortåsandaler väntar på lansering. Klicka här för att läsa all information.

Alessandro Ambrosio är känd för sina trendiga looks. Den brasilianska modellen har tidigare kampanjat för olika märken inklusive Schutz, Jordache, XTI-skor och Swaroski och många fler. Förutom varumärkesstöd lanserade hon sin modesatsning Swimwear Line Gal Floripa som hon initierade förra året tillsammans med sin syster Aline Ambrosio och hennes vän Gisele coria.

Se den här videon om henne:

https://www.youtube.com/watch?v=eA_cJ0oZNd0Vid lunch

Hon har nyligen setts i Los Angeles för en lunch iförd en tröja med djärv ärm och hennes höga rosa blekfållade shorts. I hennes fötter har hon sandaler i platt sula stil med en design med dubbla remmar. Allt detta gör hennes kombination ganska trendig. Även om det inte är första gången vi ser hennes perfekta modekänsla. Hon har dykt upp flera gånger i olika outfits med en stilig kombination.

Vid Kaliforniens kust

I juli ses modellen bära en siluett tillsammans med kort taupe denim avskuren med en randig stickad camisole. I hennes fötter har hon en solbränd sandal med remmar som slingrar sig runt tån och ger den en perfekt finish medan hon ses gå längs Kaliforniens kust. Hennes mest anmärkningsvärda skostilar inkluderar casual sneakers av vanliga projekt och gyllene gås samt körsbärsröda Giuseppe Zanotti-klackar.

Hennes pandemifavoriter

Nyligen under pandemin ses hon bära sandaler med stringtå. Utöver det har hon en stor samling klassiska klackskor i olika färger från Havaianas. Hon äger också ett par klackar från det brasilianska miljövänliga skomärket Green flip flops.

Vad är trendigt

Även om stortåsilhuetter blir en kändis-godkänd stil, så ökar dess vurm bland fansen. Om du har en önskan att prova de bästa sandalerna i modellen så är det en perfekt tid för dig att ha en! är det inte? Du kan köpa några av dem från Net-a-porter där de finns i olika färger.