AGL Fall'20 Campaign: Paris Jackson dräper på gammalt Hollywood-mod för skomärket. Klicka här för att veta vad hon bar och allt

Paris Jackson är en amerikansk modell, skådespelerska och musiker som har blivit berömd med allt sitt engagemang. Hon är den enda dottern till Michael Jackson och Debbie Rowe. Paris som nyligen har avslöjat sin sexualitet inför hela världen rockar nu AGL Fall Campaign med sin gamla Hollywood-look.

https://youtu.be/qj7GbVaRXvs

AGL är det italienska varumärket specialiserat på skor och accessoarer. Hollywood-modellen hade tidigare arbetat med teamet av AGL under 2020 själv. PaoloRoversifotograferade henne för sommarkampanjen för AGL. Den gången behöll de ett mycket djärvt och kraftfullt utseende. Och visade upp en rad enkla och stilrena skor.Den 22-åriga modellen har arbetat med många stora namn, inklusive Golden Goose och Calvin Klein. Men den här gången valde hon AGL för att prova deras enkla stilrena look. Varumärket arbetar för att ta tillbaka den förlorade traditionen i kombination med stilistisk modernitet.

AGL-kampanj: Paris outfit

Varumärket tror på att balansera modernitet tillsammans med klassicism och de ville etablera detta genom sin kommande höstkampanj. Paris Jackson som redan är medveten om varumärket behöll den gamla Hollywood-stilen av en svart klänning ihop med enkrock-präglad stövel.

Hon ville behålla den glamorösa men enkla looken som ger en känsla av komfort. Den här looken kan rocka oavsett årstid och ser elegant ut på vem som helst.

AGL-kampanj: Instagram-uppdatering

Det italienska varumärket gick till Instagram för att dela det senaste klicket från Fall'20 Campaign. De delade bilden och textade den med en uppskattningslinje för både modellen och fotografen. Efter detta, inom två dagar delade modellen själv samma bild på sin sida och skrev ytterligare en säsong med AGL.

https://www.instagram.com/p/CDxSw5QpRiK/?igshid=1mjh9kzqe1ax9

AGL-kampanj: Paolo Roversi

Paolo Roversi har jobbat igen med AGL efter sommarkampanjen. Han har bibehållit en skarp svart och vit kontrast i bilden vilket förstärker kampanjens motiv. Varumärket ville skapa en mycket subtil men ändå kontrasterande känsla. Detta svarta och vita blandat med Paris Jacksons söta charm skapade magi.