After We Collided: Kommer Tessa Younger och Hardin Scott att kombineras igen? Klicka här för att förstå när det gäller Frigöringsdatumet, solidt och extra!

Wattpad-läsare vet redan hur den här uppföljaren till Anna Todds After slutar, men de flesta av er är oerhört sugna på att se hur tillverkarna har skräddarsytt den andra e-boken till en film igen. Den primära filmen har en underbar tuff finish som gjorde alla extra exalterade inför uppföljaren. Hela filmen brukade vara bekymrad över deras ökande vädjan för alla olika med någon twist av hat. Vi omhuldade deras kemi men om Hardin och Tessa inte äntligen hamnade i kombination i den ultimata scenen krossade det några hjärtan.

När trailern för uppföljaren After We Collided lanserades den 14 februari 2020 fick den mer än 5 miljoner perspektiv fram till nu. Filmen brukade vara avsedd att befria till att börja med i september 2020, men den har oftast skjutits upp på grund av pandemin.

https://www.youtube.com/watch?v=vhZN27o8LwcDen här uppföljaren är säkerligen en känslomässig curler-och dalbana av Tessas och Hardins livsstilar. Alla av oss är utan tvekan glada över att se vad som finns i återförsäljaren för oss på den här kommande filmen. Vi har faktiskt lite detaljer om det smidda och handlingen så scrolla ner!

Befrielsedatum: Efter att vi kolliderade

Filmen brukade vara färdig i september 2019 och som introducerad av tillverkarna och regissören brukade den vara planerad att gå på bio den tredje september 2020, men på grund av corona-viruset brukade den ställas in. Släpvagnen har blivit övervärderad för alla och vi är så glada över urladdningen och hoppas att den kommer tillbaka när det är tänkbart.

Forged: After We Collided

Den primära huvudrollen Tessa framförd av Josephine Langford och Hardin framförd av Hero Fiennes Tiffin kommer att få ännu en solid på denna uppföljare. Trevor Matthews framförd av Dylan Sprouse kommer att ge oss en stor twist av deras kärlekslivsstilar. Filmen får alla att upptäcka några extra val och distraherar oss genom att inkludera andra människor i den här berättelsen, vilket skulle kunna utgöra en barriär i Tessas kärlekslivsstil eller kanske inte nu. Dessutom kan Candice King bli en medlem av forged för den här filmen.

Handling & storyline: After We Collide

Alla har varit intresserade av vad som händer med Hardin och Tessa. Nu har vi några identiska frågor som snyggt. Kommer Tessa att förlåta Hardin? Kommer Hardin att kämpa för Tessa eller kommer hon att träffa någon ny? Trailern ger oss definitivt ett koncept om att de kommer igen i kombination via några intima scener, men frågan är 'Är de formellt i kombination. Det finns en så stor mängd frågor och vi kommer inte att kunna stanna upp för lösningarna !

Tessa och Hardins uppvaktning känns ändå lite svårt. Kan hon stå ut med det problem som skulle växla hennes livsstil för evigt eller till och med hans? Låt oss ta en titt på var berättelsen om dessa två fantastiska yngre vuxna tar oss med några små cliffhangers.