Addons of WoW: Lär dig alla WoW-tillägg för att njuta av spelet på maximal nivå!

Vill du njuta av spelet WoW på dess maximala nivå, så presenterar vi här de bästa WoW-moddarna för dig. Fortsätt läsa för att veta allt om WoW-moddar.

Använd WoW-mods för att ge dig in i Warcrafts smidiga resa och bli spelets hjälte.



Hur man laddar ner WoW-mods

Att ladda ner WoW - mods är en ganska enkel process att göra . allt du behöver göra är att ladda ner appen Twitch-appen . Denna app låter dig komma åt olika tillägg automatiskt. Det gör din installation, uppgradering och hantering enkel.

Några av de bästa 'WoW-tilläggen' 2020 är -

Bartender 4 –

Om du är en ny spelare i spelet är detta den första modden du behöver. Denna mod kretsar kring Warcraft heta barer.

Ange addon -Bartender och detta ger dig tillgång till de tio åtgärdsfälten som inkluderar position, storlek och transparens.

Klicka här!

Deadly boss mod –

Denna mod är praktisk eftersom den ger dig varning om den plötsliga attacken och skadan. Som standard i spelet måste du akta dig för bosskampen och måste komma ihåg det då och då. Men oroa dig inte, den här moden lindrar din huvudvärk. Denna mod kommer att ge dig larm och varningar om en bosskamp vid lämplig tidpunkt. Raid- och dungeontider synkroniseras mellan spelarna.

Klicka här!

OmniCC –

Som du vet, värdesätt små saker också. Denna mod passar bättre i den här frasen. Det här tillägget lägger till text till ikonerna i åtgärdsfältet. Även om detta tilläggsarbete är för lågt, är det fördelaktigt eftersom det visar din aktivitet och nedkylningstid på lämpligt sätt. Denna mod är användbar under spelets gång för att hålla reda på nedkylningstiden.

Klicka här!

Skademätare –

Väl!! Vi kan säga att den här appen är en himmelsk sändning. Med den här appen kan du spåra och ta kontroll över skadan som du och dina partner gör i spelet genom att sålla igenom stridsloggen. Det är en mycket exakt DPS grafisk mätare. även om du älskar att spela i en skadehanteringsspecialisering, behöver du den här modden mest av allt . även denna mods valfria verktyg låter dig se talangval och objektnivå för dina partners. Denna mod är fantastisk för att hålla reda på andra också under spelets gång.

Klicka här!

OPie –

OPie är en av de mest enkla och lätta moddarna att använda. OPie skapar kontextuella radiella menyer så att du enkelt kan använda specifika förmågor på din åtgärdsfält med bara musen. Så det är enkelt att använda.

Klicka här!

Så välj alla mods och njut av spelet.

Håll kontakten för fler uppdateringar!!!

Se även mina andra artiklar –

If I Had A Hammer-sångaren Trinidad Lopez dog av coronavirus vid 83 års ålder!!