Adam och Jackie: Adam delar gamla bilder för sin Forever Girl i samband med 22-årsjubileet. Klicka här för att veta detaljerna

Adam Sandler är en amerikansk skådespelare, komiker och en producent som har arbetat i ett flertal välkända långfilmer. Han tänkte inte på att bli komiker förrän hans bror har uppmuntrat honom att uppträda i den berömda Boston Comedy Club. Efter så många år firar nu Hollywood-skådespelaren 22-årsjubileum med sin älskade Jackie Sandler.

https://youtu.be/dWc1LbnIsTo

Den här favoritskådespelaren genom tiderna har fått alla att skratta med sina enastående komedier genom 90-talet. Även om skådespelaren var inblandad i många unga offensiva stunts men fortfarande tills nu, har han bibehållit den goda bilden. Det söta paret njuter nu av sina 22ndår av lyckligt gift liv och till och med höll sina fans uppdaterade med allt som hände.Adam Sandler och Jackie Sandler: Hur träffades de?

Adam och Jackie är nu tillsammans i nästan 22 år. De träffades första gången 1998 på uppsättningarna av Big Daddy. Jackie följde kristendomen fram till 2000, men bytte senare till judendom.

2003 gifte sig båda i den judiska ceremonin i Malibu. Och sedan dess lever de ett lyckligt liv tillsammans med sina två döttrar, Sadie och Sunny.

Adam Sandler: Hans Instagram posta

Adam och Jackie slutförde sina 22ndår av samhörighet. Till minne av deras första möte tog Adam tag i sin Instagram-sida inte bara för att dela denna stora nyhet utan även för att uppskatta sin älskade fru, Jackie.

Den 31stJuli 2020 delade den 53-årige skådespelaren ett inlägg tillägnat sin fru och öppnade sitt hjärta när han skrev bildtexten. Han mindes hur de båda träffades, låste ögonen på varandra och kände sig djupt. Han ser redan nu fram emot nästa 22-årsjubileum. Enligt honom är Jackie hans Forever Girl.

Inte bara detta, han delade med sig några gamla foton av dem som väckte de gamla minnen.

Adam Sandler: Kommande projekt

Skådespelaren har en hög med projekt kvar för framtiden tillsammans med några Netflix-program. Han kommer till och med att arbeta med NBA-superstjärnan för en film relaterad till amerikansk basketscout.

Adam och Jackie Sandler är ett av fansens favoritpar och de misslyckas aldrig med att visa sin kärlek till varandra, även efter så många år.