Adam Cole skapade ett bråk på Pat McAfee Show? Klicka för att veta allt du behöver veta!!

Adam Cole toppade trendlistan efter sitt framträdande i den populära talkshowen The Pat McAfee Show. Enligt våra källor sägs det att samtalet mellan duon inte gick bra och slutade på en mycket kränkande ton.

Läs för att se vad som hände.

Pat McAfee är en amerikansk sportanalytiker som är en före detta fotbollsspelare som blev podcastare. Han driver sin egen show som heter The Pat McAfee Show. Han bjöd nyligen in Adam Cole på sin show. Adam Cole är en amerikansk professionell brottare som för närvarande är värvad till WWE. Hans ursprungliga namn är Austin Jenkins men han är mycket populär med sitt ringnamn som är Adam Cole. Han hade den längsta tiden som NXT-mästare.Under intervjun hamnade Cole i ett hett argument med programledaren. Adam, som var aggressiv till sin natur, slog ut mot honom och enligt uppgift bröt en mikrofon och ett headset på uppsättningen. Dessa skickade till och med några aggressiva och stötande kommentarer till McAfee.

Chattshowen startade normalt som alla andra talkshower med en gäst och en värd. McAfee frågade Cole om jämförelsen han har fått Shawn Michael som brottare. McAfee sa till och med att Cole inte står någonstans mot vad Shawn Michael var. Till detta svarade Cole, Först och främst har Shawn Michaels själv sagt att det finns jämförelser mellan oss två, . Han sa då, Vilket för mig är en stor komplimang. Enligt min mening är han den största genom tiderna. Jag har på något sätt aldrig sagt att jag är så bra som Shawn Michaels någonsin. Jag vet att jag har år efter år innan jag kommer till den punkten. Jag tror att Shawn inser att jag kanske är på väg att ha en karriär som hans. Han kommer att berätta för dig och jag ska säga dig att jag inte är orolig för att bli Shawn Michaels andra ankomst, jag kommer att bli den första Adam Cole.

McAfee svarade och fortsatte sin föreställning om att Cole inte är jämförbar med Michael. Pat sa att Cole har använt den obestridda eran för att växa sig själv och bli den längst regerande NXT-mästaren i historien medan å andra sidan Shawn hade sina egna kamper och han har förtjänat det med varje bit av sina ansträngningar. Han fortsätter att säga att Michael var en självgjord man och gjorde allt själv. Han konstaterade att den stora skillnaden mellan Cole och Michael var att Cole omgav sig med begåvade människor. Enligt honom var det på grund av Cole som den obestridda eran fick en chans att ta fart.

På allt detta svarade Cole först med att visa sin besvikelse. Han sa att han tog lite ledigt från sin dag med familjen bara för att dyka upp till hans show och blev disrespekterad av McAfee.
Han hördes säga, Jag vet att du bara försöker göra ditt jobb, och det är bra – jag tog lite tid på att besöka min familj för att komma och göra din show – men du är totalt [expletive] just nu, sa Cole till McAfee

Cole hänvisade till alla människor där ute som en psyko som sa att han omgav sig med superbegåvade människor för att bli framgångsrik och känd och betraktade det som den enda anledningen till hans berömmelse. Till vilket McAfee kompenserade sitt uttalande och försäkrade att han inte sa det enda skälet utan snarare huvudorsaken. Cole sa att McAfee förödmjukade och respekterade honom under talkshowen och till och med ifrågasatte hans värde, när han var fotbollsspelare. Till detta påstående säger McAfee, Jag var årtiondets spelare på min position . Han sa till och med att även om han omgav sig med bra och begåvade människor så handlade det mest om honom och hans boll. Efter alla anklagelser tappade Cole-finalen sitt förstånd till McAfee och började vanära honom.

Adam sa, Du är en total kuk just nu. Jag tycker att det är så ironiskt att av alla människor säger att jag omgav mig med riktigt stor talang och att det är anledningen till att jag lyckades, av alla människor du? Vilken tippare? När du är ett lag som bokstavligen gjorde allt, råkade du bara sparka en fotboll då och då, och helt plötsligt känner du att du verkligen är väldigt viktig.
Han gick vidare med några stötande ord och lösa kommentarer om honom och fortsatte med att förstöra egendomen.

Mot slutet av showen pratade McAfee om händelsen och gav en kortfattad om den. Han erkände att händelsen har stört honom. Han frågade till och med att det här är ett sätt att bli behandlad av en gäst på sin egen show? Han var uppenbarligen besviken över Coles beteende.

Det var allt tills vidare! Vi kommer att hålla dig uppdaterad om alla de senaste händelserna tills dess bo säkert.