Ace of diamond säsong 4 ÅTERKOMMER 2021!! Klicka för att veta mer om rollbesättningen, releasedatum, handling och mer!

Är du en spelälskare? Speciellt en basebollälskare, då skulle du ha känt till den bästa basebollserien. Vet du vad? Ja, Aco of Diamond!! Ace of Diamond är en japansk baseball mangaserie. Yuji Terajima är författaren och illustratören av serien. Kodansha är utgivare av serien. Weekly Shonen Magazine serialiserar den från 2006 till 2015.

TV-serieproducent är Madhouse and Production IG. Serien blev en av de bästa sportserierna i världen. Den första säsongen består av 75 avsnitt, och den andra säsongen innehöll totalt 51 avsnitt, och sist men minst består den tredje säsongen av 52 händelser. Nu är tillverkarna redo för den fjärde säsongen.Fortsätt läsa för att veta mer om releasedatum, skådespelare och mer!!

Ace of Diamond: Releasedatum

Ace of Diamond är den mest älskade serien i alla åldrar. Den har ett stort och unikt fanskare. Nästa säsong av serien förväntas mycket av publiken och kritikerna av serien.

Den första säsongen av serien sändes från 6 oktober 2013 till 29 mars 2015. Den fick enormt positiva recensioner från både publiken och kritikerna. Det ledde till att serien förnyades ytterligare. Den andra säsongen sändes mellan 6 april 2015 till 28 mars 2016, följt av den tredje säsongen som hade premiär mellan 2 april 2019 och 31 mars 2020.

Fansen av serien väntar sig den fjärde säsongen snart. Det finns dock inga officiella nyheter från serieskaparna angående släppet av nästa säsong.

Vi kan förvänta oss att den släpps 2021. Tills dess får vi vänta!

Diamantens ess: Kasta

Serien älskades av många för den underbara skådespelaren och fick många positiva recensioner. Man kan inte peka ut en enda karaktär som den bästa. Alla karaktärerna var en gnista och en riktigt tänd sådan.

Vi kan förvänta oss att skådespelarna från föregående säsong också kommer tillbaka till den fjärde säsongen. Seriens huvudroll är

  • Eijun Sawamura.
  • Satoru Furuya.
  • Kazuya Miyuki.
  • Haruichi Kominato.
  • Sawamuras år
  • Nuvarande första år.
  • Miyukis generation
  • Yūkis generation

Vi kan också förvänta oss nya karaktärer under nästa säsong.

Diamantens ess: Plot

Vi har ingen exakt uppfattning om handlingen i Ace of Diamond säsong 4. Filmningen och produktionen av serien släpar efter. Så det finns inga nyheter från tillverkarna om några uppgifter.

Föregående säsong avslutas med Koshein-turneringen. Nästa säsong kan börja därifrån eller kan också få en ny start med en fantastisk handling. Vi har också sett svårigheterna i Satoru Furuya-jobbet.

Så berättelsen kommer att fokusera på den delen också. Men de mer kända kommer att vara med i striden eftersom han vill vinna trofén. Kommer han att lyckas eller inte?

Det får vi vänta på.

Ace of Diamonds: Storyline

Som jag nämnde tidigare kretsar hela historien om Ace of Diamonds kring basebollspelarens namn Eijun Sawamura och Furuya.

Han spelar bra eftersom han förskingrat uppmärksamheten från alla basebollfans såväl som animefans. Han har en dröm att bli en stor pitcher genom tiderna i sin nation. Men det är inte möjligt på grund av normerna för seidou gymnasiet.

Ace of Diamond: Trailer

Njut av att titta!!

Håll utkik för fler uppdateringar!!