Absentia säsong 3 : Kommer Stana Katic att dyka upp som Emily Byrne den här gången? Klicka för att veta släppdatum, skådespelare och mer!!

Vill du njuta av thriller under denna tråkiga Lockdown? Vi har ett perfekt val för dig. Amazon är redo att streama den tredje säsongen av populära Absentia serie på sin plattform.

Eftersom releasen redan är klar. Låt oss ta reda på vad som har hänt fram till nu?Absentia är en populär amerikansk thrillerserie skapad av Gaia Violo och hans vän Matt Cirulnick. Berättelsen fokuserar initialt på Emily Byrne, en FBI-agent till yrket som på mystiskt sätt försvinner (kidnappad) samtidigt som han fångar en seriemördare och förklaras död. Hennes familj antog detsamma och gick vidare i sina liv. Sex år senare befann hon sig i en trästuga utan något förtidsminne. Serien blev en hit. Stort tack vare sin handling och spänning som höll publiken klistrad vid sina TV-skärmar.

Den amerikanska serien är regisserad av Oded Ruskin och sändes första gången den 17 september 2017 på AXN. Efter att ha sett framgången med säsong 1 bestämde sig tillverkarna för att förnya den för ytterligare en säsong. Säsong 2 tillkännagavs i juli 2019 och hade premiär den 26 mars 2019. Liksom sin föregångare visade sig den också vara en hit. Och gradvis tillkännagavs säsong 3 den 2 juli 2019. Den 3:e säsongen har nyligen kommit till streamingplattformen.

Alla tre säsongerna har totalt 30 avsnitt med 10 avsnitt varje säsong. Serien sänds på AXN (internationell, för säsong 1 och 2) och Amazon Prime (Nordamerika säsong 1 och 2; världsomspännande säsong 3). Serien har fått enorm respons från publiken. Den har också ett IMDb-betyg på 7,3/10.

Redan släppt

Den tredje delen har redan kommit till streamingplattformen den 17 juli. Serien finns nu tillgänglig på Amazon Prime och vinner för närvarande mycket beröm. Fans väntar och kräver nu SÄSONG 4.

Kasta

Den gamla säsongens skådespelare är tillbaka igen för att omfamna sina respektive roller.

Stana Katic kommer att dyka upp som Emily Byrne, huvudpersonen. Patrick Heusinger kommer att fortsätta som Nick Durand som hennes man, Patrick McAuley som Flynn deras son, Neil Jackson kommer att spela som Jack, Natasha Little som Gunnarsen och andra.

Trailer: Säsong 3 Absentia

För de som inte har sett hit ännu, vi harsäsong 3 trailertill dig. Trailern släpptes förra året och fick mycket uppskattning. Samma respons förväntas också från serien.

Story

I säsong 2 såg vi Emily få kontroll över sitt liv igen efter den traumatiska upplevelsen av att bli bortförd och torterad i månader. Hennes man, Nick, som också är en specialagent, antog att hon var död och bestämde sig för att gifta sig med andra kvinnor Alice. Hennes familj antog också detsamma och gick vidare i sina respektive liv.

Säsong 2 visade hur svårt det var för Emily att komma överens med det faktum att hennes man och son nu har en egen familj. Emily fortsatte med att undersöka hennes kidnappningsfall och hon upptäckte att hon användes som forskningsmaterial av doktor Oduwale. Hon får senare reda på att hon kidnappad av Laurie, hennes fiende, för att ta hämnd. Laurie lät senare doktor Oduwale utföra sin forskning på Emily. Emily upptäckte vidare att hans son också skulle vara läkarens patient och innan hon kunde bekräfta om läkaren tog Flynns blod för hans forskning hittades han död.

Emily undersökte och fick reda på att någon hade hjälpt läkaren att få Flynns blod. Hon tog ingen tid att upptäcka att det var ingen mindre än Alice, hennes före detta mans nuvarande fru och Flynns styvmor. Vi såg senare att det var Alice som dödade Doktor Oduwale för att hålla sig säker och utanför fallet. När hon konfronterades av Emily erkände hon smart hans inblandning i läkarens dödande men förklarade att hon dödade honom på grund av vad han gjorde mot Emily.

Säsong 2 slutade med att Gunnarsen sköt Alice och Emily och avslöjade hennes dödsnyhet för Nick och Flynn.

Vad finns i säsong 3?

Säsong 3 förväntas ta upp sin historia från förra säsongen. Emily sågs avtjäna sina sista dagar av avstängning från FBI och försökte vara en bra mamma till Flynn. Tills ett internationellt brottmål börjar hota hennes nära och kära. Emily tog ansvaret för fallet tillsammans med sin man Nick. Som nu är Nicks liv i fara, hur ska Emily rädda honom innan det blir sent?

Titta på säsong 3 för att ta reda på alla svar på dina frågor.

Det var allt tills vidare. Förhoppningsvis är du nu uppdaterad och tittar på säsong 3 på Amazon Prime. Vi kommer att ge dig alla de senaste uppdateringarna, håll kontakten.