A Discovery of Witches Säsong 2: Gör dig redo för den andra säsongen av AMC:s ambitiösa projekt som kommer i år! Läs mer för att veta releasedatum, rollbesättning, handling och mer!

Det är sällsynt att hitta program som skrapar den fantasin och ger häxig magi på samma gång. Som ett resultat, när AMC:s A Discovery of Witches gick i luften, fick den ett fantastiskt gensvar. Showen lyckades hitta en rätt balans mellan de magiska aspekterna och dess romantik. Därför gillade båda typer av publik showen. Det finns dock bara en säsong av programmet som är ute. Fans av programmet har undrat över den andra säsongen av programmet och efterfrågan har varit stor. Som tur är finns det uppdateringar om den kommande säsongen. Här är allt du behöver veta om säsong 2 av A Discovery of Witches.Utgivningsdatum: A Discovery of Witches Säsong 2

Inspelningen av programmet började förra året i juli 2019 och avslutades i år. Källor rapporterar att inspelningen avslutades innan pandemin slog till över hela världen. Sky meddelade att programmet skulle släppas i år. Det är dock oklart om efterproduktionsprocessen var över före pandemin eller inte. Därför kan det finnas förseningar i schemat som nätverket släppte. Släppningen kan komma precis i tid eftersom siffrorna kan vara bättre just nu. Vi får vänta på mer detaljer.

Medverkande: A Discovery Of Witches Säsong 2

Matthew Clairmont spelar programmets huvudperson Terresa Matthew Goode. Andra medlemmar i rollistan inkluderar Alex Kingston som Sarah Bishop, Valarie Pettiford som Emily Mather, Daniel Ezra som Nathaniel Wilson, Aisling Loftus som Sophie Norman, Aiysha Hart som Miriam Shephard och Edward Bluemel som Marcus Whitmore. Tom Hughes som Kit Marlowe, Michael Jibson som kejsar Rudolf II, Steven Cree som Gallowgas De Clermont och James Purefoy som Philippe De Clermont kommer att visas som nya tillskott. Det finns många andra biroller i programmet också och att lista dem alla är omöjligt här. Vi har listat alla primära karaktärer ovan.

Handling: A Discovery of Witches Säsong 2

Vad vi vet kommer Diana att träffa en häxinstruktör den här säsongen som hjälper henne att kontrollera sin magi. Marcus och Miriam kommer att ta hand om Nathaniel och Sophie. Sophie är gravid och vi kanske får se ett barn den här säsongen. Sky och Palmer har släppt tips som tyder på att den här säsongen kommer att bli mer spännande och actionfylld. Det finns inget att säga vad som kan hända, men nya karaktärer kommer att dyka upp. Förhoppningsvis går handlingen smidigt och de nya karaktärerna är sympatiska.

Storyline: A Discovery of Witches Säsong 2

Under den första säsongen introducerade programmet oss för Diana, en häxa och historiker. Dianas liv förändras när en hundra år gammal vampyr Matthew kommer in i hennes liv. Paret råkar ut för alla möjliga faror när fler häxor och vampyrer slåss mot varandra. Under hela säsongen ser vi deras relation växa medan handlingen fortskrider ytterligare och spänningarna ökar. Showen är fascinerande att se om du gillar fantasy och magi.

Trailer: A Discovery of Witches Säsong 2

Trailern för säsong 2 har inte kommit ut på YouTube än. Men här är trailern för säsong ett: