5 bästa röstbrevlådan gratis för Android! | FANTASTISK!!!

Applikationer för röstbrevlåda för Android

Vad är ett röstmeddelande?

Ett röstbrevlådasystem är ett datorbaserat nätverk som tillåter användare och abonnenter att byta personligt röstmeddelanden ; välja och leverera röstdetaljer; och behandla transaktioner relaterade till individer, organisationer, produkter och tjänster, med hjälp av en vanlig telefon.

Har du också varit i ett tillstånd där du är så upptagen att du inte ens kan svara på dina samtal?

I ett sådant fall kommer det att vara ett möjligt alternativ att använda en visuell röstbrevlåda tillsammans med din smartphone.Röstmeddelandeapplikationer kan hjälpa dig att få och skicka röstmeddelanden så att du inte bryr dig om missade samtal. Med hjälp av utvecklad teknik finns det nu röstmeddelandeapplikationer för Android som inte bara har tjänsterna för en vanlig röstbrevlåda utan också har ytterligare funktioner.

Vad är röstmeddelandeapplikationer?

Röstbrevlåda är ett system som låter en kund lagra röstmeddelanden på en server och lyssna på dem när de vill. Det fungerar precis som e-post . Skillnaden är bara att istället för textmeddelanden lagras röstmeddelanden. Det liknar hur e-post fungerar, men istället för textmeddelanden lagras röstmeddelanden.

Röstmeddelanden är till hjälp för de människor som är mycket upptagna och inte kan svara på sina telefonsamtal direkt. Röstbrevlådan gör det möjligt för dem att lyssna på samtalen så snart de är lediga.

Tekniken har utvecklats och så även röstbrevlådan. Nu kan du inte bara spara lagrade röstmeddelanden under en längre tid utan kan även vidarebefordra dem till andra personer om du vill. Röstmeddelanden är tillgängliga med dina smartphones.
Visuella röstmeddelanden är den förbättrade versionen av röstmeddelanden. Det låter dig kontrollera, flytta och radera röstmeddelanden med lätthet.
Och det är inte allt!

Med visuella röstmeddelandeapplikationer kan du hantera dina röstmeddelanden smidigt och effektivt. Inte bara detta utan du kan också skaffa och kontrollera dina röstmeddelanden via din e-post så att du kan titta på dem var du vill.

Att välja en lämplig röstbrevlåda för din Android kan vara en hektisk sak eftersom du måste vara uppmärksam på dess funktioner, tjänster och kompatibilitet.

Så för att hjälpa dig är här listan över några bästa röstmeddelandeapplikationer för Android !!

De flesta av dessa applikationer är gratis att använda, men vissa erbjuder ett specialabonnemang som ger dig fler funktioner.

1. Voxist

Med hjälp av Voxist kan användare hantera ett stort antal röstmeddelanden effektivt bara med hjälp av några klick. Om du är en person som är upptagen hela dagen och får ett stort antal samtal, då är detta den perfekta röstbrevlådan för dig.

Även om du inte har din telefon med dig är det inte ett problem eftersom Voxist ger dig tillgång till dina röstmeddelanden och transkriberade meddelanden via din e-post. Du kan till och med prenumerera på ett månadsabonnemang så att du kan få tillgång till fler språk för transkription, fler nummer för din röstbrevlåda och mer personliga hälsningar.

Ladda ner denna applikation från Google Play

2. HulloMail

HulloMail är en mobilapplikation som ger dig avancerade röstmeddelandetjänster. Det är en väldigt enkel och okomplicerad mobilapplikation. Den här appen erbjuder också några premiumfunktioner, som gör att du hanterar dina röstmeddelanden smidigt. Den erbjuder också sina användare ett litet abonnemang som låter dig kontrollera missade samtal när din telefon är avstängd och skapa personliga hälsningar till dina vänner och familj.

Du får tillgång till alla funktioner från HulloMail Lite-prenumerationen, och det gör att du kan blockera oönskade samtal och har obegränsad lagring av röstmeddelanden.

Du kan ladda ner denna applikation från Google Play

Samsung höjde sin försäljning på den globala försäljningskronan för smartphones

3. YouMail

YouMail är en av de bästa röstmeddelandeapparna för att hantera dina telefonsamtal. Men det är inte bara en röstbrevlådeapp eftersom den ger andra funktioner som robocall-blockerare och spam-samtalsblockerare. Om skräppostsamtal eller robosamtal gör dig irriterad kan YouMail vara den bästa appen att ladda ner.

Det är den bästa röstbrevlådan för professionell användning. Det låter dig hålla konferenssamtal utan lösenord. hans app är kompatibel med flera efterbetalda planer som Sprint voicemail, Verizon voicemail och många andra.

Du kan ladda ner denna applikation från Google Play

4.InstaVoice

InstaVoice är en app som inkluderar visuell röstbrevlåda, varningar om missade samtal och röst-SMS i en enda applikation. Den här appen kan bli en virtuell assistent som kan svara på dina samtal medan du är upptagen. det bästa med den här appen är att den är tillgänglig 24 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan. Du kan enkelt hantera missade samtal och röstmeddelanden i ett chattliknande gränssnitt.
InstaVoice erbjuder också obegränsad molnbaserad lagring som ger dig tillräckligt med utrymme för att enkelt hantera dina röstmeddelanden. Varje gång du hittar ett problem med den här appen ringer du helt enkelt kundsupport för att hjälpa dig lösa problemet.

Du kan ladda ner denna applikation från Google Play

5. Google Voice

Google Voice är en gratis app med en enkel installation. Den här appen har funnits där länge. Om du har ett Google-konto är det väldigt enkelt för dig att använda det. Det ger dig ett extra telefonnummer som kan ställas in på din enhet. När du får ett röstmeddelande transkriberar det här programmet meddelandena och skickar dem till din e-post- eller textmeddelandeinkorg.

Den här appen har historik genom vilken du kan söka efter dina tidigare telefonsamtal, meddelanden och röstmeddelanden. För professionellt bruk stöder denna app internationella samtal till konkurrenskraftiga priser.

Du kan ladda ner den här appen från Google Play

Vanliga frågor

1. Vilken är den bästa röstbrevlådan för Android?

Ans. Oavsett om du är en iPhone-användare eller Android, är Google Voice den bästa visuella röstbrevlådan som finns idag. Google Voice ger dig ett gratis telefonnummer som du kan ställa in att ringa eller inte ringa på vilken enhet du väljer.

2. Hur öppnar jag min röstbrevlåda?

Android-telefoner kan komma åt röstbrevlådan genom att hålla ned 1-tangenten på knappsatsen tills telefonen slår ditt 10-siffriga telefonnummer. Du kommer automatiskt att ansluta till din brevlåda och uppmanas att ange ditt tillfälliga lösenord; detta lösenord är de fyra sista siffrorna i ditt telefonnummer följt av #-tangenten.

För att få fler uppdateringar och detaljer, besökMarknadsaktiviteten.

Googles Lo-Fi-spelare låter dig skapa ditt eget virtuella Lo-Fi-musikrum!!! Klicka för att ta reda på mer.