30-åriga Sonen slår sin egen far till en massa samtidigt som han rånar honom för allt!!! Klicka för att veta mer om illdådet mot en gammal far.

Jamie John Hewitts son slog sin egen far under ett inbrottsförsök den 4 augusti 2020, tisdag. Jamie som är 56 år gammal sa att han var bunden med en kabel. Han attackerades av sin egen son och två andra pojkar som var tillsammans med hans son under ett två timmars inbrott. Händelsen ägde rum i Mr. Hewitts hus i Queensland, Australien, den 4 augusti natten. Händelsen lämnade fruktansvärda ansiktsmärken i Hewitts ansikte och misshandlades brutalt av sin egen son under det två timmar långa inbrottet. Han är helt förkrossad över denna händelse. Det har kommit som en chock för honom att hans son försökte inbrott och attackerade honom med sina kompisar.

Även om den här händelsen uppmärksammas mycket. Men detta är inte den enda avskyvärda aktiviteten som äger rum mot föräldrar och vårdnadshavare. Brott och brutalitet mot föräldrar har ökat mångfaldigt under det senaste decenniet.

Fortsätt läsa vidare för att ta reda på mer om det. Men innan dess, titta på den här videon för att få en uppfattning om hela händelsen.https://www.youtube.com/watch?v=GwcSBep45hc

Den påstådda händelsen ägde rum i Mr. Hewitts hem i Queensland, Australien. Polisen säger att överfallet varade i två timmar innan trion genomsökte Hewitts hem och flydde i hans bil. 56-åringen behöver nu en ansiktsrekonstruktionsoperation på båda kinderna efter den påstådda attacken. Herr Hewitt berättade för polisen att männen kom iväg med allt de kunde, inklusive hans nyttobil som hade försetts med dyra specialhjul.

'JAG är förkrossad'- Mr. Hewitt far till

Han fortsatte: Jag var hemma vid 11-tiden och de här tre pojkarna dök upp och började prata med mig... Jag är ganska förkrossad över det. De kom in och band band mig, slog mig och genomsökte huset.

De stal min utrustning och hjul, och allt de kunde lasta på baksidan av den. Mr. Hewitts lastbil hittades av polisen en kort tid senare men de anpassade hjulen, som uppskattas vara värda £329 vardera, har inte återfunnits.

Zachariah, som är 30 år gammal, dök upp i Gladstone Magistrates Court tidigare och åtalades för kroppsskada, väpnat rån, olaglig användning av ett motorfordon. De två männen med honom åtalades också för samma anklagelser. Medan Hewitt kan återhämta sig fysiskt men hans sons agerande har brutit isär honom. Han är förkrossad över de steg hans son tog mot honom.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de minsta nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!