19 Days Chapter 391: Skådespelare, story, releasedatum och allt vi vet hittills

INTRODUKTION

Introduktion

19 Days är inte en anime utan kan kallas en anime eftersom det är en webbserie. Det är en kinesisk webbserie av Old Xian. Animen 19 dagar fokuserar på olika roliga berättelser om tonåringars vardag i webbserien. Vi pratar mer om de 19 dagarna, så det är ursprungligen en samling antologier med korta mangaberättelser som inkluderar 19 olika typer av artister inklusive Old Xian och Tan jiu. Berättelsen fokuserar på en enda dag, vilket innebär att var och en av dagarna är mycket annorlunda än den andra och den här komiken handlar bara om en dag från de 19 dagarna från originalet.

KARAKTER ÖVERSIKT ÖVER HISTORIEN

KaraktärsöversiktMed berättelsens karaktär är de: Jian Yi, är högljudd och energisk pojke. Han är också en av de mest humoristiska killarna och kan till och med göra en död situation rolig. Hans bakgrund händer inte men på något sätt lyckas han ändå bli vän med Zhan Zheng Xi. Han har varit hans barndomsvän och är honom närmast hela tiden. Zhan Zheng Xi -, som diskuterats tidigare, är Jian Yis bästa vän. Han är intresserad av spela tv-spel och har inget mer intresse för annat än detta. Det gillar han ocksåläser serier och spenderar det mesta av sin tidmed Jian. Zhan Zheng Xi gillar också Jian men är rädd för att uttrycka sina känslor.

Nästa karaktär är He Tian – han är den populäraste pojken i skolan. Han Tian är duktig på studier samt en briljant basketspelare. Det enda han gillar att göra är att spela basket och flirta med Mo Guan Shan. Mo Guan Shan, han tillhör en lägre klassbakgrund och är en skolmobbare. Hans mamma är motorn i familjen eftersom hans pappa sitter i fängelse. Han är He Tians största crush eftersom han har naturligt och glänsande rött hår.

SERIENS PLOT

Kapitel 291

Deberättelsens handlingföljer två pojkar Jian Yi och Zhan Zhenxi som är i tonåren runt 17-18. Det finns ingen speciell historia eftersom det är en webbserie och inte en anime. Så mangan visar oss hur pojkarna utvecklar sina relationer med varandra i skolan. Berättelsen kommer att kopplas till huvudtemat men ändå kommer händelserna att ändras i varje kapitel. Det finns många romantiska scener i berättelsen. Berättelsen följer många genrer som främst inkluderar romantik. Fans kan njuta av dessa söta scener som händer i serien.

NÄR släpps kapitlet?

Utgivningen av kapitlet sades vara den 8 juni 2022, vilket betyder att det redan har släppts. Fansen väntade på att den skulle släppas och deras väntan är över. Om du läser vår artikel nu är det dags för dig att gå och kolla in den nyakapitel om 19 dagar. Den är tillgänglig online på vilken som helstanime mangawebbplats.