10 måste-titta Anime Like Masamune Kun No Vengeance

Brassy Youngster har tittat på anime och läst manga så långt tillbaka han kan minnas. Att göra det tar honom till olika universum.

Masamune-Kuns hämnd (japanska:Masamune-kuns hämnd, Hepburn:Masamune-Kun no Ribenji) är en japansk mangaserie skriven av Hazuki Takeoka och illustrerad av Tiv. Serien är utgiven av Ichijinsha och seriebehandlades i deras Monthly Comic Rex magazine i Japan från oktober 2012 till juni 2018. Serien är licensierad av Seven Seas Entertainment i USA. En anime-tv-serieanpassning av Silver Link sändes från januari till mars 2017. Aandra säsongenhar meddelats.

Masamune Makabe var ett tunt barn som hade ett mysigt förhållande med Aki Adagaki, en förtjusande välbärgad ung dam, tills hon en dag brutalt avfärdade honom och gav honom namnet Pig's Foot. På jakt efter hämnd mot sin offer, bytte Masamune sitt namn, började äta färre kolhydrater och ordnade upp varje dag för att förvandlas till en vältränad och attraktiv, men fåfäng, gymnasieskola. Än en gång när han upplever Aki kommer hon inte ihåg honom och han bestämmer sig för att locka henne att gå på gaga för honom innan han pinsamt avfärdar henne för att rätta till vedergällning. Masamune slutar i linje med Akis kollega och arbetare Yoshino Koiwai, som också verkar känna till Masamunes epitet.omslag

Söt och rak hämnd

Masamune-Kun no Retribution (a.k.a. Masamune-Kuns vedergällning) berättar om en upplevelse som växer upp med en skada som förvandlas till hämnd och efteråt äntligen kärlek. Dessutom är allt i en utomkontrollerad gymnasiemiljö!

Masamune Makabe utstod förlägenhet som liten när en ung dam, Aki Adagaki, erbjöd honom epitetet Pig's Foot. För närvarande i gymnasiet är Masamune en helt oväntad individ. Han har gått ner i vikt och ses för närvarande som en av de vackraste och mest välkända unga männen i skolan. Hur som helst, han har tänkt på ett arrangemang för söt vedergällning! Arrangemanget är enkelt: han kommer att få Aki att uppleva passionerade känslor för honom och dumpa henne så småningom. Ändå kommer denna plan möjligen att lyckas förutsattallting gårutan problem. Aki är dessutom mycket känd, och hon är känd som skolans våldsamma prinsessa! Kan Masamune uppnå sitt mål att få återbetalning?

Allt som allt letar du efteranimesom den här, eller hur? Se verkligen inte längre, jag tar hand om dig. Med ämnen som snurrar runt känslor, parodi, omhuldade minnen, egoistiska karaktärer och livsförändringar, här är anime som Masamune-Kun no Retribution!

img

10 Anime Like Masamuhe-Kun no Retribution

  • Kaichou Wa Maid-Sama!
  • Noll ingen Tsukaima ( The Familiar of Zero )
  • Toradora
  • Boku wa Tomodachi ga Sukunai ( Haganai: Jag har inte många vänner )
  • Gyllene tid
  • Speciellt a
  • RELIFE
  • Yahari Ore no Seishun Love Komedi med Machigatteiru ( My Teen Romantic Comedy SNAFU )
  • Amagi Brilliant Park
  • Nisekoi
Var alltid uppdaterad med oss, besökmarknadsaktivitetenför realtidsuppdateringar