1 Död svårt och annan skadad i flera fordonsolycka på riksväg 17, CHOCKERANDE!

Föraren av en lastbil kraschade mot en lastbil med septiktank på Highway 17 i Santa Clara County, enligt California Highway Patrol. Kraschen resulterade i ett dödsfall på lördagsmorgonen och södergående trafik är avstängd under en okänd tid medan tjänstemän utreder.

Den dödliga kollisionen mellan två fordon har stängt av södergående riksväg 17 på morgonen. CHP bekräftade att en lastbil kraschade mot en septiktank och som ett resultat dog en förare av denna incident.

CHP kallades till platsen när en septikbil tappade kontrollen och kraschade in i två andra fordon. Vad de hittade vid ankomsten var dock inte vad någon förväntade sig; istället för avloppsvatten som kommer från den trasiga slangen – det var ett okänt ämne som har identifierats som giftig gas av Hazmats besättningar.Föraren av en Mercedes och föraren av en 18-hjuling fördes på måndagsmorgonen till ett lokalt sjukhus med lindriga skador. Olyckan inträffade på södergående Highway 17, vilket ledde till avstängningar mellan Bear Creek Rd. och strax norr om Highway 9 som varade ungefär en timme innan den öppnades igen runt 9:26 när trafiken kunde börja flyta i båda riktningarna igen för pendlare som skulle in i San Jose från Santa Cruz County eller längre upp mot Redwood City.